Vegowok

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (7 betyg)

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 burk minimajs, delade på längden
  • 100 g sockerärtor, delade på längden
  • 1 gul lök, i smala klyftor
  • 4 salladslök med stjälkarna skivade på snedden
  • 1 finstrimlad morot
  • 4 shiitake eller champinjoner, i klyftor
  • 250 g broccoli, finhacka det gröna och strimla stammen fint
  • 250 g kokta risnudlar
  • Marinad:
  • 3 msk sesamolja
  • 1.5 msk finstrimlat citrongräs
  • 2 tsk riven färsk ingefära
  • 2 msk honung
  • 2 msk olja
  • 2 msk risvinäger
  • Till servering:
  • 1 dl rostad sötmandel
  • 1 msk flingsalt, att strö över mandlarna

Gör så här

  1. Lägg alla grönsaker i en skål. Rör ihop marinaden, häll den över grönsakerna och blanda.
  2. Hetta upp en wokpanna och woka lite grönsaker i taget. Grönsakerna ska få färg och ha spänst. Lägg dem i en skål tills allt är färdigwokat.
  3. Häll tillbaka alla grönsakerna i woken samt nudlarna och värm hastigt. Strö över de saltade mandlarna och servera genast.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Strimlad skinkschnitzel med nudlar

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Vårrullar med rispapper

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Thainudlar med ingefära

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Kyckling- och nudelsoppa

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Fiskgryta med nudlar och broccoli

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Laxbiffar med nudelsallad

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Soppa med nudlar och färs

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Thailändsk kycklingwok

Betyg
Betyg
(100)
16 st
  • Ingredienser (16)
  • 1 burk minimajs, delade på längden
  • 100 g sockerärtor, delade på längden
  • 1 gul lök, i smala klyftor
  • 4 salladslök med stjälkarna skivade på snedden
  • 1 finstrimlad morot
  • 4 shiitake eller champinjoner, i klyftor
  • 250 g broccoli, finhacka det gröna och strimla stammen fint
  • 250 g kokta risnudlar
  • Marinad:
  • 3 msk sesamolja
  • 1.5 msk finstrimlat citrongräs
  • 2 tsk riven färsk ingefära
  • 2 msk honung
  • 2 msk olja
  • 2 msk risvinäger
  • Till servering:
  • 1 dl rostad sötmandel
  • 1 msk flingsalt, att strö över mandlarna

Vegowok

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (7 betyg)

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg alla grönsaker i en skål. Rör ihop marinaden, häll den över grönsakerna och blanda.
  2. Hetta upp en wokpanna och woka lite grönsaker i taget. Grönsakerna ska få färg och ha spänst. Lägg dem i en skål tills allt är färdigwokat.
  3. Häll tillbaka alla grönsakerna i woken samt nudlarna och värm hastigt. Strö över de saltade mandlarna och servera genast.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Strimlad skinkschnitzel med nudlar

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Vårrullar med rispapper

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Thainudlar med ingefära

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Kyckling- och nudelsoppa

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Fiskgryta med nudlar och broccoli

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Laxbiffar med nudelsallad

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Soppa med nudlar och färs

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Thailändsk kycklingwok

Betyg
Betyg
(100)