Vegetariska enchiladas

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 12 st
  • 1 msk olivolja
  • 1 gul lök, hackad
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 1 msk tomatpuré
  • 300 g vitkål, strimlad
  • 500 g krossade tomater
  • 600 g gröna linser, avrunna och avsköljda (på burk)
  • 2 grönsaksbuljongtärning
  • 1 dl vatten
  • 6 tortillabröd
  • 1 tsk spiskummin
  • 1.5 dl riven ost

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs lök, vitlök och tomatpuré tillsätt vitkål.
  2. Tillsätt 3 dl av de krossade tomaterna, linser, spiskummin, buljong och vatten. Låt koka ihop.
  3. Fyll bröden med lins- och kålblandningen och rulla ihop, lägg i en ugnssäker form och blanda resten av dom krossade tomaterna med spiskummin och häll över rullarna.
  4. Toppa med riven ost. Gratinera i ugnen ca 15 min. Servera med en sallad

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2019-01-15

Hej Alice! Ja precis, linserna ska vara kokta. Det finns färdigkokta att köpa, eller så kokar man själv. Lycka till! /Elsa, webbredaktör

Alice

2019-01-14

Ska de gröna linserna vara kokta?

Liknande recept

Kycklingmackor caesar-style - Coop

(4)

Kycklingsallad med quinoa, fetaost och granatäpple - Coop

(2)

Svampburgare med avokadokräm, groddar och picklad rödlök - Coop

(0)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(30)

Tonfisksallad med vaxbönor, ägg och limevinägrett - Coop

(4)

Wrap med curryröra på tofu - Coop

(7)

Pizza med auberginekräm och kronärtskocka - Coop

(3)
12 st
  • Ingredienser 12 st
  • 1 msk olivolja
  • 1 gul lök, hackad
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 1 msk tomatpuré
  • 300 g vitkål, strimlad
  • 500 g krossade tomater
  • 600 g gröna linser, avrunna och avsköljda (på burk)
  • 2 grönsaksbuljongtärning
  • 1 dl vatten
  • 6 tortillabröd
  • 1 tsk spiskummin
  • 1.5 dl riven ost

Vegetariska enchiladas

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs lök, vitlök och tomatpuré tillsätt vitkål.
  2. Tillsätt 3 dl av de krossade tomaterna, linser, spiskummin, buljong och vatten. Låt koka ihop.
  3. Fyll bröden med lins- och kålblandningen och rulla ihop, lägg i en ugnssäker form och blanda resten av dom krossade tomaterna med spiskummin och häll över rullarna.
  4. Toppa med riven ost. Gratinera i ugnen ca 15 min. Servera med en sallad

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2019-01-15

Hej Alice! Ja precis, linserna ska vara kokta. Det finns färdigkokta att köpa, eller så kokar man själv. Lycka till! /Elsa, webbredaktör

Alice

2019-01-14

Ska de gröna linserna vara kokta?

Liknande recept

Kycklingmackor caesar-style - Coop

(4)

Kycklingsallad med quinoa, fetaost och granatäpple - Coop

(2)

Svampburgare med avokadokräm, groddar och picklad rödlök - Coop

(0)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(30)

Tonfisksallad med vaxbönor, ägg och limevinägrett - Coop

(4)

Wrap med curryröra på tofu - Coop

(7)

Pizza med auberginekräm och kronärtskocka - Coop

(3)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies