Vegetariska enchiladas

Betyg (1-5):
4 (2 betyg)

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 12 st
  • 1 msk olivolja
  • 1 gul lök, hackad
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 1 msk tomatpuré
  • 300 g vitkål, strimlad
  • 500 g krossade tomater
  • 600 g gröna linser, avrunna och avsköljda (på burk)
  • 2 grönsaksbuljongtärning
  • 1 dl vatten
  • 6 tortillabröd
  • 1 tsk spiskummin
  • 1.5 dl riven ost

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs lök, vitlök och tomatpuré tillsätt vitkål.
  2. Tillsätt 3 dl av de krossade tomaterna, linser, spiskummin, buljong och vatten. Låt koka ihop.
  3. Fyll bröden med lins- och kålblandningen och rulla ihop, lägg i en ugnssäker form och blanda resten av dom krossade tomaterna med spiskummin och häll över rullarna.
  4. Toppa med riven ost. Gratinera i ugnen ca 15 min. Servera med en sallad

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2019-01-15

Hej Alice! Ja precis, linserna ska vara kokta. Det finns färdigkokta att köpa, eller så kokar man själv. Lycka till! /Elsa, webbredaktör

Alice

2019-01-14

Ska de gröna linserna vara kokta?

Liknande recept

Kycklingsallad med quinoa, fetaost och granatäpple

(2)

Tonfisksallad med vaxbönor, ägg och limevinägrett

(4)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella

(43)

Pizza med auberginekräm och kronärtskocka

(5)

Pizza med olika topping

(1)

Wrap med curryröra på tofu

(9)

Svampburgare med avokadokräm, groddar och picklad rödlök

(1)
12 st
  • Ingredienser 12 st
  • 1 msk olivolja
  • 1 gul lök, hackad
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 1 msk tomatpuré
  • 300 g vitkål, strimlad
  • 500 g krossade tomater
  • 600 g gröna linser, avrunna och avsköljda (på burk)
  • 2 grönsaksbuljongtärning
  • 1 dl vatten
  • 6 tortillabröd
  • 1 tsk spiskummin
  • 1.5 dl riven ost

Vegetariska enchiladas

Betyg (1-5):
4 (2 betyg)

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs lök, vitlök och tomatpuré tillsätt vitkål.
  2. Tillsätt 3 dl av de krossade tomaterna, linser, spiskummin, buljong och vatten. Låt koka ihop.
  3. Fyll bröden med lins- och kålblandningen och rulla ihop, lägg i en ugnssäker form och blanda resten av dom krossade tomaterna med spiskummin och häll över rullarna.
  4. Toppa med riven ost. Gratinera i ugnen ca 15 min. Servera med en sallad

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2019-01-15

Hej Alice! Ja precis, linserna ska vara kokta. Det finns färdigkokta att köpa, eller så kokar man själv. Lycka till! /Elsa, webbredaktör

Alice

2019-01-14

Ska de gröna linserna vara kokta?

Liknande recept

Kycklingsallad med quinoa, fetaost och granatäpple

(2)

Tonfisksallad med vaxbönor, ägg och limevinägrett

(4)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella

(43)

Pizza med auberginekräm och kronärtskocka

(5)

Pizza med olika topping

(1)

Wrap med curryröra på tofu

(9)

Svampburgare med avokadokräm, groddar och picklad rödlök

(1)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies