Vegetarisk wok med tofu

Betyg (1-5):
3.67 (3 betyg)

Grönsaker och tofu blandade i en härlig wok.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (10)
  • 3 dl ris
  • 200 g tofu
  • 900 g frysta wokgrönsaker classic
  • 1 paprika, strimlad
  • 1 röd chili, strimlad
  • 2 dl hoisinsås
  • 1 kruka koriander
  • 2 msk olivolja
  • 2 vitlöksklyftor, skivade
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisningen på förpackningen. Skär tofun i 1 cm tärningar. Hetta upp lite av oljan i en stekpanna och stek tofun gyllene runt om. Lägg åt sidan.
  2. Hetta upp en wok eller stor stekpanna och woka alla grönsakerna, vitlök och chili i olja 3-5 min.
  3. Vänd ner hoisinsåsen och tofun, smaka av med salt och peppar. Servera direkt så krispet i grönsakerna finns kvar.
  4. Servera woken med ris och koriander

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



-

2019-05-25

Jag råkade köpa en hoisinsås hade ostronsås (dvs ostron) i sig, kan vara bra att veta om man vill ha helt vegetariskt!

Liknande recept

Indiskt kryddris

(12)

Kålpudding med ris

(55)

Kasslergratäng med ris

(4)

Asiatisk fisk med sesamstekt ris

(6)

Risfyllda grönsaker

(0)

Stroganoff med tofu

(21)

Pumpastroganoff

(150)

Garam masala kyckling

(31)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 3 dl ris
  • 200 g tofu
  • 900 g frysta wokgrönsaker classic
  • 1 paprika, strimlad
  • 1 röd chili, strimlad
  • 2 dl hoisinsås
  • 1 kruka koriander
  • 2 msk olivolja
  • 2 vitlöksklyftor, skivade
  • salt och svartpeppar

Vegetarisk wok med tofu

Betyg (1-5):
3.67 (3 betyg)

Grönsaker och tofu blandade i en härlig wok.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisningen på förpackningen. Skär tofun i 1 cm tärningar. Hetta upp lite av oljan i en stekpanna och stek tofun gyllene runt om. Lägg åt sidan.
  2. Hetta upp en wok eller stor stekpanna och woka alla grönsakerna, vitlök och chili i olja 3-5 min.
  3. Vänd ner hoisinsåsen och tofun, smaka av med salt och peppar. Servera direkt så krispet i grönsakerna finns kvar.
  4. Servera woken med ris och koriander

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



-

2019-05-25

Jag råkade köpa en hoisinsås hade ostronsås (dvs ostron) i sig, kan vara bra att veta om man vill ha helt vegetariskt!

Liknande recept

Indiskt kryddris

(12)

Kålpudding med ris

(55)

Kasslergratäng med ris

(4)

Asiatisk fisk med sesamstekt ris

(6)

Risfyllda grönsaker

(0)

Stroganoff med tofu

(21)

Pumpastroganoff

(150)

Garam masala kyckling

(31)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies