För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Vegetarisk tacos med cashewfärs

Betyg (1-5):
3.86 (7 betyg)

Dags för vegetarisk tacokväll med cashewfärs. Servera med grönsaker, böndipp och nachos. Det här är en ny tacofavorit!

Tillagningstid: 25 min + tid att blötlägga nötterna.
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 200 g naturella cashewnötter
  • 1 msk olivolja
  • 1 st liten gul lök, hackad
  • 1 påse tacokrydda (28 g)
  • 2 dl tacosås
  • Nachos med böndipp
  • 2 dl kokta blandade bönor
  • 2 dl tacosås
  • 2 dl gräddfil
  • nachochips
  • Tillbehör
  • mjuka och hårda taco
  • strimlad sallad
  • tärnad gurka
  • tärnade tomater
  • finhackad rödlök
  • majs
  • mosad avokado
  • gräddfil
  • koriander och limeklyftor

Gör så här

  1. Lägg nötterna i en bunke med rikligt med kallt vatten och låt stå 6 tim i rumstemperatur eller i kylen under natten. Skölj nötterna och låt dem rinna av i ett durkslag någon minut. Hacka nötterna till ett smul i en matberedare.
  2. Hetta upp olja i en stekpanna och stek nötterna med lök och tacokrydda under omrörning några minuter. Tillsätt tacosås och stek lite till.

Böndipp:

  1. Mosa bönorna och blanda med tacosåsen. Lägg i en skål och toppa med gräddfil. Bjud med nachochips att dippa.
  2. Värm ev tacobröden och servera med taconötterna och alla goda tillbehören.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Nacho de lux med pulled pork

(10)

Cashewnötstaco

(14)

Tonfiskröra på rågbröd

(7)

Rostad potatis med vitlökssås och friterad kapris

(15)

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

(21)

Klassisk laxburgare

(5)

Laxtaco

(9)
18 st
  • Ingredienser (18)
  • 200 g naturella cashewnötter
  • 1 msk olivolja
  • 1 st liten gul lök, hackad
  • 1 påse tacokrydda (28 g)
  • 2 dl tacosås
  • Nachos med böndipp
  • 2 dl kokta blandade bönor
  • 2 dl tacosås
  • 2 dl gräddfil
  • nachochips
  • Tillbehör
  • mjuka och hårda taco
  • strimlad sallad
  • tärnad gurka
  • tärnade tomater
  • finhackad rödlök
  • majs
  • mosad avokado
  • gräddfil
  • koriander och limeklyftor

Vegetarisk tacos med cashewfärs

Betyg (1-5):
3.86 (7 betyg)

Dags för vegetarisk tacokväll med cashewfärs. Servera med grönsaker, böndipp och nachos. Det här är en ny tacofavorit!

Tillagningstid: 25 min + tid att blötlägga nötterna.
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg nötterna i en bunke med rikligt med kallt vatten och låt stå 6 tim i rumstemperatur eller i kylen under natten. Skölj nötterna och låt dem rinna av i ett durkslag någon minut. Hacka nötterna till ett smul i en matberedare.
  2. Hetta upp olja i en stekpanna och stek nötterna med lök och tacokrydda under omrörning några minuter. Tillsätt tacosås och stek lite till.

Böndipp:

  1. Mosa bönorna och blanda med tacosåsen. Lägg i en skål och toppa med gräddfil. Bjud med nachochips att dippa.
  2. Värm ev tacobröden och servera med taconötterna och alla goda tillbehören.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Nacho de lux med pulled pork

(10)

Cashewnötstaco

(14)

Tonfiskröra på rågbröd

(7)

Rostad potatis med vitlökssås och friterad kapris

(15)

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

(21)

Klassisk laxburgare

(5)

Laxtaco

(9)