Vegetarisk hamburgare med stekt lök och jalapeño

Betyg (1-5):
4 (2 betyg)

Saftig och smakrig vegoburgare med lök och jalapeño.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 11 st
  • 400 g formbar vegofärs, tinad
  • 1 msk barbequesås
  • 1 tsk salt
  • 2 gula lökar, strimlade
  • smör eller olja, till stekning
  • Till servering
  • 4 hamburgerbröd
  • majonnäs
  • salladsblad
  • 1 tomat, skivad
  • inlagd jalapeños
  • ketchup

Gör så här

  1. Blanda färsen med BBQ-sås och salt. Forma biffar och stek tills de är genomvarm och har fin färg.
  2. Stek löken i smör eller olja tills den är mjuk och gyllenbrun i färgen, smaka av med salt.
  3. Värm ev bröden och bre på majonnäs på underdelen, lägg på ett salladsblad, en tomatskiva och hamburgaren. Bre på ketchup och toppa med den stekta löken, jalapeño och brödlocket. Servera gärna med potatischips.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Buljongsoppa med primörer och tofu - Coop

(3)

Marinerade tofuspett med asiatisk melonsallad - Coop

(2)

Wraps med quorn och curryröra - Coop

(21)

Tofu Tikka - Coop

(7)

Tofusatay med vattenmelon och jordnötssås - Coop

(1)

Friterad tofu i het och kryddig sås - Coop

(55)

Färslimpa med gräddsås, lingon och grönkål - Coop

(12)

Nudelwok med tofu och jordnötssås - Coop

(17)
11 st
  • Ingredienser 11 st
  • 400 g formbar vegofärs, tinad
  • 1 msk barbequesås
  • 1 tsk salt
  • 2 gula lökar, strimlade
  • smör eller olja, till stekning
  • Till servering
  • 4 hamburgerbröd
  • majonnäs
  • salladsblad
  • 1 tomat, skivad
  • inlagd jalapeños
  • ketchup

Vegetarisk hamburgare med stekt lök och jalapeño

Betyg (1-5):
4 (2 betyg)

Saftig och smakrig vegoburgare med lök och jalapeño.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda färsen med BBQ-sås och salt. Forma biffar och stek tills de är genomvarm och har fin färg.
  2. Stek löken i smör eller olja tills den är mjuk och gyllenbrun i färgen, smaka av med salt.
  3. Värm ev bröden och bre på majonnäs på underdelen, lägg på ett salladsblad, en tomatskiva och hamburgaren. Bre på ketchup och toppa med den stekta löken, jalapeño och brödlocket. Servera gärna med potatischips.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Buljongsoppa med primörer och tofu - Coop

(3)

Marinerade tofuspett med asiatisk melonsallad - Coop

(2)

Wraps med quorn och curryröra - Coop

(21)

Tofu Tikka - Coop

(7)

Tofusatay med vattenmelon och jordnötssås - Coop

(1)

Friterad tofu i het och kryddig sås - Coop

(55)

Färslimpa med gräddsås, lingon och grönkål - Coop

(12)

Nudelwok med tofu och jordnötssås - Coop

(17)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies