Vegetarisk carbonara

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.89 (37 betyg)

Vegetarisk variant av den krämiga italienska pastarätten carbonara. God med soltorkade tomater, parmesan och äggulor. Servera med spaghetti och toppa med nymalen svartpeppar och färsk basilika.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 350 g spagetti
  • 100 g avrunna, hackade soltorkade tomater, i marinad
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 4 ägg, endast gulan
  • 150 g riven parmesan
  • 1 dl hackad färsk basilika
  • 0.5 dl vatten
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 tsk nymalen svartpeppar

Gör så här

  1. Koka spagettin i lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisningar.
  2. Blanda tomater, vitlök, äggulor, parmesan, basilika och vatten i en skål. Rör om allt sammans.
  3. Häll av vattnet från pastan när den är klar och blanda den med olivolja. Vänd ner tomatblandningen.
  4. Strö över basilikablad och nymalen svartpeppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Antonio

2020-10-16

Alldeles för mycket vatten! Det finns vattnet kvar i pastan också!

Liknande recept

Spara recept

Valentinpasta med crostinihjärtan

Betyg
Betyg
(47)
Spara recept

Laxpasta med pesto och kallrökt lax

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Pastagratäng med köttfärs

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Linsbolognese

Betyg
Betyg
(54)
Spara recept

Gnocchi carbonara

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Pasta med kantareller, spenat och färska örter

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Färsk tortellini med gräddstuvad grönkål

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Pasta med kyckling och bacon

Betyg
Betyg
(28)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 350 g spagetti
  • 100 g avrunna, hackade soltorkade tomater, i marinad
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 4 ägg, endast gulan
  • 150 g riven parmesan
  • 1 dl hackad färsk basilika
  • 0.5 dl vatten
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 tsk nymalen svartpeppar

Vegetarisk carbonara

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.89 (37 betyg)

Vegetarisk variant av den krämiga italienska pastarätten carbonara. God med soltorkade tomater, parmesan och äggulor. Servera med spaghetti och toppa med nymalen svartpeppar och färsk basilika.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka spagettin i lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisningar.
  2. Blanda tomater, vitlök, äggulor, parmesan, basilika och vatten i en skål. Rör om allt sammans.
  3. Häll av vattnet från pastan när den är klar och blanda den med olivolja. Vänd ner tomatblandningen.
  4. Strö över basilikablad och nymalen svartpeppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Antonio

2020-10-16

Alldeles för mycket vatten! Det finns vattnet kvar i pastan också!

Liknande recept

Spara recept

Valentinpasta med crostinihjärtan

Betyg
Betyg
(47)
Spara recept

Laxpasta med pesto och kallrökt lax

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Pastagratäng med köttfärs

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Linsbolognese

Betyg
Betyg
(54)
Spara recept

Gnocchi carbonara

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Pasta med kantareller, spenat och färska örter

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Färsk tortellini med gräddstuvad grönkål

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Pasta med kyckling och bacon

Betyg
Betyg
(28)