För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Vegetarisk carbonara

Betyg (1-5):
4.24 (29 betyg)

Vegetarisk variant av den krämiga italienska pastarätten carbonara. God med soltorkade tomater, parmesan och äggulor. Servera med spaghetti och toppa med nymalen svartpeppar och färsk basilika.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 350 g spagetti
  • 100 g avrunna, hackade soltorkade tomater, i marinad
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 4 ägg, endast gulan
  • 150 g riven parmesan
  • 1 dl hackad färsk basilika
  • 0.5 dl vatten
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 tsk nymalen svartpeppar

Gör så här

  1. Koka spagettin i lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisningar.
  2. Blanda tomater, vitlök, äggulor, parmesan, basilika och vatten i en skål. Rör om allt sammans.
  3. Häll av vattnet från pastan när den är klar och blanda den med olivolja. Vänd ner tomatblandningen.
  4. Strö över basilikablad och nymalen svartpeppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Linsbolognese

(40)

Pasta puttanesca med sardeller

(10)

Spaghetti med tomat och fetaost

(11)

Pasta med kantareller, spenat och färska örter

(10)

Färsk tortellini med gräddstuvad grönkål

(23)

Pastarosor med kallrökt lax och spenat

(28)

Gnocchi carbonara

(0)

Pelles pennepasta med bacon

(18)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 350 g spagetti
  • 100 g avrunna, hackade soltorkade tomater, i marinad
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 4 ägg, endast gulan
  • 150 g riven parmesan
  • 1 dl hackad färsk basilika
  • 0.5 dl vatten
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 tsk nymalen svartpeppar

Vegetarisk carbonara

Betyg (1-5):
4.24 (29 betyg)

Vegetarisk variant av den krämiga italienska pastarätten carbonara. God med soltorkade tomater, parmesan och äggulor. Servera med spaghetti och toppa med nymalen svartpeppar och färsk basilika.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka spagettin i lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisningar.
  2. Blanda tomater, vitlök, äggulor, parmesan, basilika och vatten i en skål. Rör om allt sammans.
  3. Häll av vattnet från pastan när den är klar och blanda den med olivolja. Vänd ner tomatblandningen.
  4. Strö över basilikablad och nymalen svartpeppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Linsbolognese

(40)

Pasta puttanesca med sardeller

(10)

Spaghetti med tomat och fetaost

(11)

Pasta med kantareller, spenat och färska örter

(10)

Färsk tortellini med gräddstuvad grönkål

(23)

Pastarosor med kallrökt lax och spenat

(28)

Gnocchi carbonara

(0)

Pelles pennepasta med bacon

(18)