Varm rostbiffssallad med olivsalsa

Betyg (1-5):
2.8 (5 betyg)

Rostbiffssalllad med nyttiga rotsakeroch smak av timjan och basilika.

Tillagningstid: 35 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 13 st
  • 12 skivor rostbiff
  • 300 g morötter
  • 300 g palsternacka
  • 300 g rotselleri
  • 1 rödlök
  • 2 msk olivolja
  • 0.5 tsk timjan, eventuellet
  • 1 dl hackade oliver
  • 1 dl basilika
  • 0.5 dl kapris
  • 0.5 dl olivolja
  • 70 g spenat
  • 400 g delade cocktailtomater

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Skala och klyfta rotfrukter och rödlök. Lägg på en plåt och ringla över olja. Salta och strö ev över timjan. Rosta i mitten av ugnen ca 25 min.

Salsa

  1. Blanda oliver, basilika, kapris och olivolja till en salsa.
  2. Vänd runt spenat och tomater med de varma rotfrukterna. Häll upp på ett serveringsfat. Toppa med skivor av rostbiff och klicka på salsan. Strö ev över flingsalt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Boeuf bourguignon med rotselleri

(35)

Lammrostbiff med betor, chèvre och pinjenötter

(4)

Tarte flambée med kumminkålsallad

(2)

Nejlikebakad skinkstek med kålrot och ädelost

(6)

Pizza med olika topping

(1)

Älgstek med rödbetor och kantareller

(62)

Morotsnudelsallad med biff

(3)

Helgrillad fläskfilé med honungsglaze

(36)
13 st
  • Ingredienser 13 st
  • 12 skivor rostbiff
  • 300 g morötter
  • 300 g palsternacka
  • 300 g rotselleri
  • 1 rödlök
  • 2 msk olivolja
  • 0.5 tsk timjan, eventuellet
  • 1 dl hackade oliver
  • 1 dl basilika
  • 0.5 dl kapris
  • 0.5 dl olivolja
  • 70 g spenat
  • 400 g delade cocktailtomater

Varm rostbiffssallad med olivsalsa

Betyg (1-5):
2.8 (5 betyg)

Rostbiffssalllad med nyttiga rotsakeroch smak av timjan och basilika.

Tillagningstid: 35 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Skala och klyfta rotfrukter och rödlök. Lägg på en plåt och ringla över olja. Salta och strö ev över timjan. Rosta i mitten av ugnen ca 25 min.

Salsa

  1. Blanda oliver, basilika, kapris och olivolja till en salsa.
  2. Vänd runt spenat och tomater med de varma rotfrukterna. Häll upp på ett serveringsfat. Toppa med skivor av rostbiff och klicka på salsan. Strö ev över flingsalt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Boeuf bourguignon med rotselleri

(35)

Lammrostbiff med betor, chèvre och pinjenötter

(4)

Tarte flambée med kumminkålsallad

(2)

Nejlikebakad skinkstek med kålrot och ädelost

(6)

Pizza med olika topping

(1)

Älgstek med rödbetor och kantareller

(62)

Morotsnudelsallad med biff

(3)

Helgrillad fläskfilé med honungsglaze

(36)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies