För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Tryffeläggröra toppad med parmesan

Betyg (1-5):
2.79 (14 betyg)

Med smak av tryffel och parmesan blir äggröran ljuvligt god.

Tillagningstid: 10 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 6 stora ägg
  • 1 dl vatten eller grädde
  • 1 tsk tryffelolja
  • 1 msk smör till stekning
  • 1 tsk salt
  • Till servering:
  • 25 g hyvlad parmesan
  • finskuren gräslök
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Vispa lätt ihop alla ingredienser till äggröran. Smält smöret i en kastrull på medelvärme och häll i äggsmeten. Värm under omrörning och ta kastrullen från värmen precis innan smeten har stelnat helt.
  2. Fyll äggröran i äggskalen eller direkt i äggkoppar. Toppa med hyvlad parmesan, finskuren gräslök och nymald svartpeppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Ägghalvor med currykräm och mandel

(0)

Blinier - ryska plättar

(17)

Lax- och äggsallad med gräslöksdressing

(26)

Rulltårta med örter och romfyllning

(15)

Portionsomeletter med räkröra

(21)

Äggröra med tryffel

(7)

Lök- och ansjovisfyllda ägg

(0)

Smördegsflan med kallrökt lax, tomater och örter

(13)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 6 stora ägg
  • 1 dl vatten eller grädde
  • 1 tsk tryffelolja
  • 1 msk smör till stekning
  • 1 tsk salt
  • Till servering:
  • 25 g hyvlad parmesan
  • finskuren gräslök
  • svartpeppar

Tryffeläggröra toppad med parmesan

Betyg (1-5):
2.79 (14 betyg)

Med smak av tryffel och parmesan blir äggröran ljuvligt god.

Tillagningstid: 10 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vispa lätt ihop alla ingredienser till äggröran. Smält smöret i en kastrull på medelvärme och häll i äggsmeten. Värm under omrörning och ta kastrullen från värmen precis innan smeten har stelnat helt.
  2. Fyll äggröran i äggskalen eller direkt i äggkoppar. Toppa med hyvlad parmesan, finskuren gräslök och nymald svartpeppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Ägghalvor med currykräm och mandel

(0)

Blinier - ryska plättar

(17)

Lax- och äggsallad med gräslöksdressing

(26)

Rulltårta med örter och romfyllning

(15)

Portionsomeletter med räkröra

(21)

Äggröra med tryffel

(7)

Lök- och ansjovisfyllda ägg

(0)

Smördegsflan med kallrökt lax, tomater och örter

(13)