Tryffeläggröra toppad med parmesan

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.93 (15 betyg)

Med smak av tryffel och parmesan blir äggröran ljuvligt god.

Tillagningstid: 10 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 6 stora ägg
  • 1 dl vatten eller grädde
  • 1 tsk tryffelolja
  • 1 msk smör till stekning
  • 1 tsk salt
  • Till servering:
  • 25 g hyvlad parmesan
  • finskuren gräslök
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Vispa lätt ihop alla ingredienser till äggröran. Smält smöret i en kastrull på medelvärme och häll i äggsmeten. Värm under omrörning och ta kastrullen från värmen precis innan smeten har stelnat helt.
  2. Fyll äggröran i äggskalen eller direkt i äggkoppar. Toppa med hyvlad parmesan, finskuren gräslök och nymald svartpeppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Cocotter med lax och Västerbottensost

Betyg
Betyg
(72)
Spara recept

Blinier - ryska plättar

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Smörgåstårta med lax

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Portionsomeletter med räkröra

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Äggröra med parmachips

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Rulltårta med örter och romfyllning

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Äggröra med tryffel

Betyg
Betyg
(51)
Spara recept

Ägghalvor med räkor

Betyg
Betyg
(12)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 6 stora ägg
  • 1 dl vatten eller grädde
  • 1 tsk tryffelolja
  • 1 msk smör till stekning
  • 1 tsk salt
  • Till servering:
  • 25 g hyvlad parmesan
  • finskuren gräslök
  • svartpeppar

Tryffeläggröra toppad med parmesan

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.93 (15 betyg)

Med smak av tryffel och parmesan blir äggröran ljuvligt god.

Tillagningstid: 10 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vispa lätt ihop alla ingredienser till äggröran. Smält smöret i en kastrull på medelvärme och häll i äggsmeten. Värm under omrörning och ta kastrullen från värmen precis innan smeten har stelnat helt.
  2. Fyll äggröran i äggskalen eller direkt i äggkoppar. Toppa med hyvlad parmesan, finskuren gräslök och nymald svartpeppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Cocotter med lax och Västerbottensost

Betyg
Betyg
(72)
Spara recept

Blinier - ryska plättar

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Smörgåstårta med lax

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Portionsomeletter med räkröra

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Äggröra med parmachips

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Rulltårta med örter och romfyllning

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Äggröra med tryffel

Betyg
Betyg
(51)
Spara recept

Ägghalvor med räkor

Betyg
Betyg
(12)