Trifle med aprikos och passion

Betyg (1-5):
3 (3 betyg)

En superläcker dessert som kommit för att stanna. Recept av Lena Söderström

Tillagningstid: 20 min
10 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 12 st
  • 1 rulltårta med hallon eller jordgubbsfyllning
  • 420 g aprikoshalvor
  • 0.5 dl spad
  • Fyllning
  • 200 g cream cheese
  • 1 dl vispgrädde
  • 0.5 dl florsocker
  • 225 g fryst mango, tinad
  • 312 g mandarinklyftor, avrunna (på burk)
  • Topping
  • 2 dl vispgrädde
  • 0.5 dl lemon curd
  • 2 passionsfrukter
  • färsk mynta, till garnering

Gör så här

  1. Skär rulltårtan i ca 1 cm tjocka skivor. Lägg skivorna och aprikoshalvor längs kanten och i botten i en serveringsskål (gärna transparent). Ringla över aprikosspad.
  2. Fyllning: Vispa ihop cream cheese, grädde och florsocker. Vänd ner mango och mandarinklyftor och häll fyllningen i skålen. Vispa grädden fluffig och rör ner lemon curden.
  3. Toppa triflen med grädden. Dela passionsfrukterna och kläm ut kärnorna över grädden. Garnera med myntablad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Eva

2019-04-21

Fruktigt o gott

Liknande recept

Hallonsmoothie - Coop

(7)

Vattenmelonsoppa - Coop

(0)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor - Coop

(20)

Våfflor med blåbärsyoghurt - Coop

(5)

Banan- och kokosglass med rå kolasås och rostade mandlar - Coop

(19)

Hemavans äppelkaka - Coop

(150)

Kladdkaka grundrecept - Coop

(778)

Smulpaj med blåbär och vit choklad - Coop

(22)
12 st
  • Ingredienser 12 st
  • 1 rulltårta med hallon eller jordgubbsfyllning
  • 420 g aprikoshalvor
  • 0.5 dl spad
  • Fyllning
  • 200 g cream cheese
  • 1 dl vispgrädde
  • 0.5 dl florsocker
  • 225 g fryst mango, tinad
  • 312 g mandarinklyftor, avrunna (på burk)
  • Topping
  • 2 dl vispgrädde
  • 0.5 dl lemon curd
  • 2 passionsfrukter
  • färsk mynta, till garnering

Trifle med aprikos och passion

Betyg (1-5):
3 (3 betyg)

En superläcker dessert som kommit för att stanna. Recept av Lena Söderström

Tillagningstid: 20 min
10 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär rulltårtan i ca 1 cm tjocka skivor. Lägg skivorna och aprikoshalvor längs kanten och i botten i en serveringsskål (gärna transparent). Ringla över aprikosspad.
  2. Fyllning: Vispa ihop cream cheese, grädde och florsocker. Vänd ner mango och mandarinklyftor och häll fyllningen i skålen. Vispa grädden fluffig och rör ner lemon curden.
  3. Toppa triflen med grädden. Dela passionsfrukterna och kläm ut kärnorna över grädden. Garnera med myntablad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Eva

2019-04-21

Fruktigt o gott

Liknande recept

Hallonsmoothie - Coop

(7)

Vattenmelonsoppa - Coop

(0)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor - Coop

(20)

Våfflor med blåbärsyoghurt - Coop

(5)

Banan- och kokosglass med rå kolasås och rostade mandlar - Coop

(19)

Hemavans äppelkaka - Coop

(150)

Kladdkaka grundrecept - Coop

(778)

Smulpaj med blåbär och vit choklad - Coop

(22)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies