Tre såser till skaldjur

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Piffa upp den färdiga hovmästarsåsen, gör egen majonnäs eller en stark krabbsås med smak av chili och ingefära.

Tillagningstid: 35 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • Kryddad hovmästarsås:
  • 250 g hovmästarsås
  • 125 g finhackad rödlök
  • 45 g hackad kapris
  • 0.5 dl finhackad dill
  • Hemlagad majonnäs:
  • 2 ägg, endast gulan
  • 1 msk vinäger
  • 1 msk dijonsenap
  • 3 dl druvkärneolja
  • 1 krm nymalen svartpeppar
  • 2 krm salt
  • Stark krabbsås:
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 2 msk lättmajonnäs
  • 0.5 dl chilisås
  • 1 krm sambal oelek
  • 1 tsk riven färsk ingefära
  • 1 tsk honung

Gör så här

Kryddad hovmästarsås

  1. Blanda samman ingredienserna och låt stå en halvtimme i kylen för att mogna.

Hemlagad majonnäs

  1. Blanda äggulor, vinäger och senap i en skål. Det är viktigt att alla ingredienser har samma temperatur.Tillsätt oljan droppvis under kraftig vispning. Smaka av med salt och peppar.

Stark krabbsås

  1. Blanda samman ingredienserna och låt stå en halvtimme i kylen för att mogna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Rökta räkor med två sorters aioli

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Brownies med kokos- och citrontäcke

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Devil's eggs

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Ägg- och sillbakelse

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Grillade tomater med basilikamajo

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Lotta Lundgren - Fiskpaté med saffran och romsås

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Ägghalva med brynt smör

Betyg
Betyg
(52)
Spara recept

Saffransaioli

Betyg
Betyg
(24)
16 st
  • Ingredienser (16)
  • Kryddad hovmästarsås:
  • 250 g hovmästarsås
  • 125 g finhackad rödlök
  • 45 g hackad kapris
  • 0.5 dl finhackad dill
  • Hemlagad majonnäs:
  • 2 ägg, endast gulan
  • 1 msk vinäger
  • 1 msk dijonsenap
  • 3 dl druvkärneolja
  • 1 krm nymalen svartpeppar
  • 2 krm salt
  • Stark krabbsås:
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 2 msk lättmajonnäs
  • 0.5 dl chilisås
  • 1 krm sambal oelek
  • 1 tsk riven färsk ingefära
  • 1 tsk honung

Tre såser till skaldjur

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Piffa upp den färdiga hovmästarsåsen, gör egen majonnäs eller en stark krabbsås med smak av chili och ingefära.

Tillagningstid: 35 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

Kryddad hovmästarsås

  1. Blanda samman ingredienserna och låt stå en halvtimme i kylen för att mogna.

Hemlagad majonnäs

  1. Blanda äggulor, vinäger och senap i en skål. Det är viktigt att alla ingredienser har samma temperatur.Tillsätt oljan droppvis under kraftig vispning. Smaka av med salt och peppar.

Stark krabbsås

  1. Blanda samman ingredienserna och låt stå en halvtimme i kylen för att mogna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Rökta räkor med två sorters aioli

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Brownies med kokos- och citrontäcke

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Devil's eggs

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Ägg- och sillbakelse

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Grillade tomater med basilikamajo

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Lotta Lundgren - Fiskpaté med saffran och romsås

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Ägghalva med brynt smör

Betyg
Betyg
(52)
Spara recept

Saffransaioli

Betyg
Betyg
(24)