Tomatsallad med mozzarella

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.43 (23 betyg)

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g tomater, gärna i olika storlekar
  • 2 röda eller gula knipplökar
  • 125 g mozzarellaost
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 krm nymalen svartpeppar
  • Garnering:
  • 0.5 dl plockad färsk basilika
  • 50 g pinjenötter

Gör så här

  1. Dela små tomater och skär de stora i bitar och ta eventuellt bort kärnorna. Skala, dela och skär löken i tunna skivor. Skiva eller riv mozzarellan i bitar. Lägg tomater, lök och ost i en skål, eller fördela på ett serveringsfat.
  2. Blanda olja och vinäger och häll över. Salta och peppra. Blanda alltsammans. Garnera med basilikablad och eventuellt pinjenötter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Halloumispett med svamp och zucchini

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Minispenatpajer med fetaost

Betyg
Betyg
(46)
Spara recept

Västerbottensostpaj med anjovis och spenat

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Grillade filodegsrullar med ost och feferoni

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Caesarsallad med grillade kungsräkor

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Fetaostsallad med rostad paprika

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Tomatsallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Mozzarellasallad med chili- och limeolja

Betyg
Betyg
(8)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 500 g tomater, gärna i olika storlekar
  • 2 röda eller gula knipplökar
  • 125 g mozzarellaost
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 krm nymalen svartpeppar
  • Garnering:
  • 0.5 dl plockad färsk basilika
  • 50 g pinjenötter

Tomatsallad med mozzarella

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.43 (23 betyg)

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela små tomater och skär de stora i bitar och ta eventuellt bort kärnorna. Skala, dela och skär löken i tunna skivor. Skiva eller riv mozzarellan i bitar. Lägg tomater, lök och ost i en skål, eller fördela på ett serveringsfat.
  2. Blanda olja och vinäger och häll över. Salta och peppra. Blanda alltsammans. Garnera med basilikablad och eventuellt pinjenötter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Halloumispett med svamp och zucchini

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Minispenatpajer med fetaost

Betyg
Betyg
(46)
Spara recept

Västerbottensostpaj med anjovis och spenat

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Grillade filodegsrullar med ost och feferoni

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Caesarsallad med grillade kungsräkor

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Fetaostsallad med rostad paprika

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Tomatsallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Mozzarellasallad med chili- och limeolja

Betyg
Betyg
(8)