Tiramisuglasstårta

Betyg (1-5):
3 (20 betyg)

Tillagningstid: 15 minuter + tid i frysen
9 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 7 st
  • 0.5 liter chokladglass
  • 0.5 liter vaniljglass
  • 11 savoiardikex
  • 1 dl starkt kaffe, kallt
  • 2 msk kakao - eller kaffelikör, konjak eller
  • pressad apelsin
  • Garnering:
  • kakao

Gör så här

  1. Tag fram glassen så att den mjuknar lite. Bred ut chokladglassen i botten på en rund bakform (ca 22 cm i diameter), gärna med löstagbar botten. Doppa båda sidor av kexen i kaffet blandat med någon smaksättning. Lägg kexen på glassen i formen. Bred vaniljglassen överst. Täck och ställ i frysen tills glassen hårdnat igen, 2-3 timmar.
  2. Låt stå framme ca 10 minuter före serveringen. Sikta kakao över och skär i bitar

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

(20)

Bananchips och honungstryffel

(0)

Banan- och kokosplättar med cottage cheese

(12)

Mangobowl med kokos

(6)

"Vanilla bowl" - vaniljkräm med frukt

(0)

Grillade persikor med raw kokos

(3)

Rice'n'yoghurt med kompott på torkad frukt

(10)

Hemavans äppelkaka

(150)
7 st
  • Ingredienser 7 st
  • 0.5 liter chokladglass
  • 0.5 liter vaniljglass
  • 11 savoiardikex
  • 1 dl starkt kaffe, kallt
  • 2 msk kakao - eller kaffelikör, konjak eller
  • pressad apelsin
  • Garnering:
  • kakao

Tiramisuglasstårta

Betyg (1-5):
3 (20 betyg)

Tillagningstid: 15 minuter + tid i frysen
9 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Tag fram glassen så att den mjuknar lite. Bred ut chokladglassen i botten på en rund bakform (ca 22 cm i diameter), gärna med löstagbar botten. Doppa båda sidor av kexen i kaffet blandat med någon smaksättning. Lägg kexen på glassen i formen. Bred vaniljglassen överst. Täck och ställ i frysen tills glassen hårdnat igen, 2-3 timmar.
  2. Låt stå framme ca 10 minuter före serveringen. Sikta kakao över och skär i bitar

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

(20)

Bananchips och honungstryffel

(0)

Banan- och kokosplättar med cottage cheese

(12)

Mangobowl med kokos

(6)

"Vanilla bowl" - vaniljkräm med frukt

(0)

Grillade persikor med raw kokos

(3)

Rice'n'yoghurt med kompott på torkad frukt

(10)

Hemavans äppelkaka

(150)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies