För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Tiramisuglasstårta

Betyg (1-5):
3 (20 betyg)

Tillagningstid: 15 minuter + tid i frysen
9 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 0.5 liter chokladglass
  • 0.5 liter vaniljglass
  • 11 savoiardikex
  • 1 dl starkt kaffe, kallt
  • 2 msk kakao - eller kaffelikör, konjak eller
  • pressad apelsin
  • Garnering:
  • kakao

Gör så här

  1. Tag fram glassen så att den mjuknar lite. Bred ut chokladglassen i botten på en rund bakform (ca 22 cm i diameter), gärna med löstagbar botten. Doppa båda sidor av kexen i kaffet blandat med någon smaksättning. Lägg kexen på glassen i formen. Bred vaniljglassen överst. Täck och ställ i frysen tills glassen hårdnat igen, 2-3 timmar.
  2. Låt stå framme ca 10 minuter före serveringen. Sikta kakao över och skär i bitar

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Äppelsoppa med kanel

(16)

Citron- och kardemummayoghurt

(0)

Rabarberkompott med kardemummagrädde

(16)

Trefrukts-marmelad med chili

(0)

Kokosglass med frukt i lime

(0)

Kokosrullade fruktspett

(5)

Glass med kokos och varm frukt i lime

(7)

Melonsallad med lime och mynta

(18)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 0.5 liter chokladglass
  • 0.5 liter vaniljglass
  • 11 savoiardikex
  • 1 dl starkt kaffe, kallt
  • 2 msk kakao - eller kaffelikör, konjak eller
  • pressad apelsin
  • Garnering:
  • kakao

Tiramisuglasstårta

Betyg (1-5):
3 (20 betyg)

Tillagningstid: 15 minuter + tid i frysen
9 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Tag fram glassen så att den mjuknar lite. Bred ut chokladglassen i botten på en rund bakform (ca 22 cm i diameter), gärna med löstagbar botten. Doppa båda sidor av kexen i kaffet blandat med någon smaksättning. Lägg kexen på glassen i formen. Bred vaniljglassen överst. Täck och ställ i frysen tills glassen hårdnat igen, 2-3 timmar.
  2. Låt stå framme ca 10 minuter före serveringen. Sikta kakao över och skär i bitar

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Äppelsoppa med kanel

(16)

Citron- och kardemummayoghurt

(0)

Rabarberkompott med kardemummagrädde

(16)

Trefrukts-marmelad med chili

(0)

Kokosglass med frukt i lime

(0)

Kokosrullade fruktspett

(5)

Glass med kokos och varm frukt i lime

(7)

Melonsallad med lime och mynta

(18)