Thainudlar med ingefära

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3 (1 betyg)

Ta dig tiden att piffa upp snabbnudlarna med enkla knep som att tillsätta soja, ingefära och sesamfrön. Stek ett ägg för att få en lite matigare måltid.

Tillagningstid: 15 minuter
1 portion
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 85 g snabbnudlar
  • 10 g färsk ingefära
  • 0.5 vitlöksklyfta
  • 1 msk japansk soja
  • 0.5 liten purjolök
  • 0.5 morot
  • 1 tsk sesamfrön
  • 1 msk margarin eller smör
  • 1 ägg

Gör så här

  1. Tillaga nudlarna enligt förpackningen. <br>
  2. Skala och hacka ingefära och vitlök, blanda med sojan.
  3. Häll vattnet av nudlarna och häll dem fortfarande heta i den smaksatta sojan. Snitta, skölj och skiva purjon.
  4. Skala och strimla moroten och bryn grönsakerna i fettet tillsammans med sesamfrön i en stekpanna.<br>
  5. Knäck ägget ner i pannan och stek det färdigt.<br> Servera med nudlarna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Färsk linguini med pesto och tomatsås

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Kryddiga biffar i tomatsås

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Fruktig kamutvetesallad med saffran och grönkål

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Wokad thaipotatis

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Sashimilax med sallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Sötpotatissoppa med rostad majs

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Blomkålscurry

Betyg
Betyg
(67)
Spara recept

Varma mackor med kyckling, soltorkade tomater och örter

Betyg
Betyg
(39)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 85 g snabbnudlar
  • 10 g färsk ingefära
  • 0.5 vitlöksklyfta
  • 1 msk japansk soja
  • 0.5 liten purjolök
  • 0.5 morot
  • 1 tsk sesamfrön
  • 1 msk margarin eller smör
  • 1 ägg

Thainudlar med ingefära

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3 (1 betyg)

Ta dig tiden att piffa upp snabbnudlarna med enkla knep som att tillsätta soja, ingefära och sesamfrön. Stek ett ägg för att få en lite matigare måltid.

Tillagningstid: 15 minuter
1 portion
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Tillaga nudlarna enligt förpackningen. <br>
  2. Skala och hacka ingefära och vitlök, blanda med sojan.
  3. Häll vattnet av nudlarna och häll dem fortfarande heta i den smaksatta sojan. Snitta, skölj och skiva purjon.
  4. Skala och strimla moroten och bryn grönsakerna i fettet tillsammans med sesamfrön i en stekpanna.<br>
  5. Knäck ägget ner i pannan och stek det färdigt.<br> Servera med nudlarna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Färsk linguini med pesto och tomatsås

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Kryddiga biffar i tomatsås

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Fruktig kamutvetesallad med saffran och grönkål

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Wokad thaipotatis

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Sashimilax med sallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Sötpotatissoppa med rostad majs

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Blomkålscurry

Betyg
Betyg
(67)
Spara recept

Varma mackor med kyckling, soltorkade tomater och örter

Betyg
Betyg
(39)