För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Texmexsallad från grillmiddagen

Betyg (1-5):
4 (3 betyg)

Helt perfekt att använda det som blir över från gårdagens grillmiddag till en ”texmexplåt”.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 kycklinglårfiléer, grillade
  • 2 chorizo, grillade
  • 2 majskolvar, grillade
  • 380 g svarta bönor, avsköljda (på burk) (bruttovikt)
  • 250 g körsbärstomater, halverade
  • 1 rödlök, i halvmånar
  • 70 g salladsmix
  • 2 tortillabröd
  • limeklyftor, till servering
  • Dressing
  • 2 msk neutral olja
  • 1 tsk spiskummin
  • 0.5 tsk salt
  • Avokadoröra
  • 2 avokador
  • 20 g färsk koriander, hackad
  • 0.5 lime, finrivet skal och saft
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Avokadoröra: Mosa avokadon och blanda med koriander, limeskal (endast det gröna), limesaft och salt.
  2. Skär kyckling och korv i mindre bitar och skär av majsen från kolvarna med en kniv. Blanda med bönor och grönsaker på ett fat eller en plåt.
  3. Blanda ingredienserna till dressingen och ringla över salladen. Stek tortillabröden i rikligt med olja till fin färg, salta. Skär i mindre bitar och servera med salladen, avokadoröran och limeklyftor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pulled chickenbreast i wrap med avokado och rödkålssallad

(4)

Kyckling med sirapskål

(6)

Kycklingben med röd coleslaw och örtpotatis

(5)

Piccata med ratatouille

(1)

Kycklinglårfilé i ugn med vitlök

(101)

Hel kyckling med kimchi och apelsinglaze

(13)

Kycklingfilé med pumpa

(2)

Garam masala kyckling

(37)
16 st
  • Ingredienser (16)
  • 3 kycklinglårfiléer, grillade
  • 2 chorizo, grillade
  • 2 majskolvar, grillade
  • 380 g svarta bönor, avsköljda (på burk) (bruttovikt)
  • 250 g körsbärstomater, halverade
  • 1 rödlök, i halvmånar
  • 70 g salladsmix
  • 2 tortillabröd
  • limeklyftor, till servering
  • Dressing
  • 2 msk neutral olja
  • 1 tsk spiskummin
  • 0.5 tsk salt
  • Avokadoröra
  • 2 avokador
  • 20 g färsk koriander, hackad
  • 0.5 lime, finrivet skal och saft
  • 0.5 tsk salt

Texmexsallad från grillmiddagen

Betyg (1-5):
4 (3 betyg)

Helt perfekt att använda det som blir över från gårdagens grillmiddag till en ”texmexplåt”.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Avokadoröra: Mosa avokadon och blanda med koriander, limeskal (endast det gröna), limesaft och salt.
  2. Skär kyckling och korv i mindre bitar och skär av majsen från kolvarna med en kniv. Blanda med bönor och grönsaker på ett fat eller en plåt.
  3. Blanda ingredienserna till dressingen och ringla över salladen. Stek tortillabröden i rikligt med olja till fin färg, salta. Skär i mindre bitar och servera med salladen, avokadoröran och limeklyftor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pulled chickenbreast i wrap med avokado och rödkålssallad

(4)

Kyckling med sirapskål

(6)

Kycklingben med röd coleslaw och örtpotatis

(5)

Piccata med ratatouille

(1)

Kycklinglårfilé i ugn med vitlök

(101)

Hel kyckling med kimchi och apelsinglaze

(13)

Kycklingfilé med pumpa

(2)

Garam masala kyckling

(37)