Texmexsallad från grillmiddagen

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

Helt perfekt att använda det som blir över från gårdagens grillmiddag till en ”texmexplåt”.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 19 st
  • 3 kycklinglårfiléer, grillade
  • 2 chorizo, grillade
  • 2 majskolvar, grillade
  • 380 g svarta bönor, avsköljda (på burk) (bruttovikt)
  • 250 g körsbärstomater, halverade
  • 1 rödlök, i halvmånar
  • 70 g salladsmix
  • 2 tortillabröd
  • neutral olja, till stekning
  • salt
  • limeklyftor, till servering
  • Dressing
  • 1 lime, saft
  • 2 msk neutral olja
  • 1 tsk spiskummin
  • 0.5 tsk salt
  • Avokadoröra
  • 2 avokador
  • 20 g färsk koriander, hackad
  • 0.5 lime, finrivet skal och saft
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Avokadoröra: Mosa avokadon och blanda med koriander, limeskal (endast det gröna), limesaft och salt.
  2. Skär kyckling och korv i mindre bitar och skär av majsen från kolvarna med en kniv. Blanda med bönor och grönsaker på ett fat eller en plåt.
  3. Blanda ingredienserna till dressingen och ringla över salladen. Stek tortillabröden i rikligt med olja till fin färg, salta. Skär i mindre bitar och servera med salladen, avokadoröran och limeklyftor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Bjärekyckling korma med blomkålsris - Coop

(1)

Krämig kycklinggryta med svamp och zucchini - Coop

(14)

Bruschetta med kyckling - Coop

(8)

Stekt anka med apelsinsås och ugnsstekt pumpa - Coop

(2)

Ugnsstekt kyckling med tagliatelle och rucolapesto - Coop

(8)

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing - Coop

(0)

Kalkon med sötpotatis och gurkyoghurt - Coop

(4)

Wrap med kyckling, avokado och sesamdressing - Coop

(8)
19 st
  • Ingredienser 19 st
  • 3 kycklinglårfiléer, grillade
  • 2 chorizo, grillade
  • 2 majskolvar, grillade
  • 380 g svarta bönor, avsköljda (på burk) (bruttovikt)
  • 250 g körsbärstomater, halverade
  • 1 rödlök, i halvmånar
  • 70 g salladsmix
  • 2 tortillabröd
  • neutral olja, till stekning
  • salt
  • limeklyftor, till servering
  • Dressing
  • 1 lime, saft
  • 2 msk neutral olja
  • 1 tsk spiskummin
  • 0.5 tsk salt
  • Avokadoröra
  • 2 avokador
  • 20 g färsk koriander, hackad
  • 0.5 lime, finrivet skal och saft
  • 0.5 tsk salt

Texmexsallad från grillmiddagen

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

Helt perfekt att använda det som blir över från gårdagens grillmiddag till en ”texmexplåt”.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Avokadoröra: Mosa avokadon och blanda med koriander, limeskal (endast det gröna), limesaft och salt.
  2. Skär kyckling och korv i mindre bitar och skär av majsen från kolvarna med en kniv. Blanda med bönor och grönsaker på ett fat eller en plåt.
  3. Blanda ingredienserna till dressingen och ringla över salladen. Stek tortillabröden i rikligt med olja till fin färg, salta. Skär i mindre bitar och servera med salladen, avokadoröran och limeklyftor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Bjärekyckling korma med blomkålsris - Coop

(1)

Krämig kycklinggryta med svamp och zucchini - Coop

(14)

Bruschetta med kyckling - Coop

(8)

Stekt anka med apelsinsås och ugnsstekt pumpa - Coop

(2)

Ugnsstekt kyckling med tagliatelle och rucolapesto - Coop

(8)

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing - Coop

(0)

Kalkon med sötpotatis och gurkyoghurt - Coop

(4)

Wrap med kyckling, avokado och sesamdressing - Coop

(8)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies