Texmexpanna med nachochips

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Bästa vegetariska texmex -favoriten, allt i en panna som serveras på bordet.

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 12 st
  • 300 g fryst vegofärs soja
  • 1 msk neutral olja, till stekning
  • 1 msk spiskummin
  • 2 tsk mald koriander
  • 1 tsk paprikapulver
  • 0.5 tsk cayennepeppar
  • 380 g kokta svarta bönor, avsköljda (på burk)
  • 400 g krossade tomater
  • salt
  • 200 g nachochips
  • 75 g riven cheddarost
  • 2 dl gräddfil, till servering

Gör så här

  1. Hetta upp olja i en ugnstålig stekpanna och stek färsen. Tillsätt kryddor, bönor och krossade tomater och låt puttra några minuter. Smaka av med salt.
  2. Stick ner några nachochips och strö över riven ost. Gratinera mitt i ugnen tills osten smält. Servera med gräddfil och resten av chipsen. Låt alla äta direkt ur pannan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(41)

Lingonmarinerad fläskkarré - Coop

(2)

Zucchinifritters med bulgursallad - Coop

(4)

Tomatsoppa med färsk tortelloni och spenat - Coop

(7)

Lotta Lundgren - Kyckling med fänkål och apelsin - Coop

(0)

Lotta Lundgren - Panzanella express - Coop

(26)

Tofu Tikka - Coop

(8)

Couscouspanna med fisk - Coop

(1)
12 st
  • Ingredienser 12 st
  • 300 g fryst vegofärs soja
  • 1 msk neutral olja, till stekning
  • 1 msk spiskummin
  • 2 tsk mald koriander
  • 1 tsk paprikapulver
  • 0.5 tsk cayennepeppar
  • 380 g kokta svarta bönor, avsköljda (på burk)
  • 400 g krossade tomater
  • salt
  • 200 g nachochips
  • 75 g riven cheddarost
  • 2 dl gräddfil, till servering

Texmexpanna med nachochips

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Bästa vegetariska texmex -favoriten, allt i en panna som serveras på bordet.

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hetta upp olja i en ugnstålig stekpanna och stek färsen. Tillsätt kryddor, bönor och krossade tomater och låt puttra några minuter. Smaka av med salt.
  2. Stick ner några nachochips och strö över riven ost. Gratinera mitt i ugnen tills osten smält. Servera med gräddfil och resten av chipsen. Låt alla äta direkt ur pannan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(41)

Lingonmarinerad fläskkarré - Coop

(2)

Zucchinifritters med bulgursallad - Coop

(4)

Tomatsoppa med färsk tortelloni och spenat - Coop

(7)

Lotta Lundgren - Kyckling med fänkål och apelsin - Coop

(0)

Lotta Lundgren - Panzanella express - Coop

(26)

Tofu Tikka - Coop

(8)

Couscouspanna med fisk - Coop

(1)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies