Texmexpanna med nachochips

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(226)

Bästa vegetariska texmex -favoriten, allt i en panna som serveras på bordet.

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 300 g fryst vegofärs soja
  • 1 msk neutral olja, till stekning
  • 1 msk spiskummin
  • 2 tsk mald koriander
  • 1 tsk paprikapulver
  • 0.5 tsk cayennepeppar
  • 380 g kokta svarta bönor, avsköljda (på burk)
  • 400 g krossade tomater
  • salt
  • 200 g nachochips
  • 75 g riven cheddarost
  • 2 dl gräddfil, till servering

Gör så här

  1. Hetta upp olja i en ugnstålig stekpanna och stek färsen. Tillsätt kryddor, bönor och krossade tomater och låt puttra några minuter. Smaka av med salt.
  2. Stick ner några nachochips och strö över riven ost. Gratinera mitt i ugnen tills osten smält. Servera med gräddfil och resten av chipsen. Låt alla äta direkt ur pannan.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Annsofi

2021-01-25

Ser så gott ut Kan varieras med blandfärs Nötfärs eller grytbitar

Katarina

2020-03-28

Byter ut kryddorna mot en tacokryddpåse och har kört kikärtor ibland.

Liknande recept

Spara recept

Lotta Lundgren - Spaghetti med kronärtspesto

Betyg
Betyg
(73)
Spara recept

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

Betyg
Betyg
(61)
Spara recept

Thaikyckling med kokosnudlar - Lotta Lundgren

Betyg
Betyg
(180)
Spara recept

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

Betyg
Betyg
(162)
Spara recept

Kycklingbollar med dill och citron

Betyg
Betyg
(96)
Spara recept

Lökpaj med smördeg

Betyg
Betyg
(56)
Spara recept

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

Betyg
Betyg
(73)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 300 g fryst vegofärs soja
  • 1 msk neutral olja, till stekning
  • 1 msk spiskummin
  • 2 tsk mald koriander
  • 1 tsk paprikapulver
  • 0.5 tsk cayennepeppar
  • 380 g kokta svarta bönor, avsköljda (på burk)
  • 400 g krossade tomater
  • salt
  • 200 g nachochips
  • 75 g riven cheddarost
  • 2 dl gräddfil, till servering

Texmexpanna med nachochips

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(226)

Bästa vegetariska texmex -favoriten, allt i en panna som serveras på bordet.

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hetta upp olja i en ugnstålig stekpanna och stek färsen. Tillsätt kryddor, bönor och krossade tomater och låt puttra några minuter. Smaka av med salt.
  2. Stick ner några nachochips och strö över riven ost. Gratinera mitt i ugnen tills osten smält. Servera med gräddfil och resten av chipsen. Låt alla äta direkt ur pannan.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Annsofi

2021-01-25

Ser så gott ut Kan varieras med blandfärs Nötfärs eller grytbitar

Katarina

2020-03-28

Byter ut kryddorna mot en tacokryddpåse och har kört kikärtor ibland.

Liknande recept

Spara recept

Lotta Lundgren - Spaghetti med kronärtspesto

Betyg
Betyg
(73)
Spara recept

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

Betyg
Betyg
(61)
Spara recept

Thaikyckling med kokosnudlar - Lotta Lundgren

Betyg
Betyg
(180)
Spara recept

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

Betyg
Betyg
(162)
Spara recept

Kycklingbollar med dill och citron

Betyg
Betyg
(96)
Spara recept

Lökpaj med smördeg

Betyg
Betyg
(56)
Spara recept

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

Betyg
Betyg
(73)