För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Texmexpanna med nachochips

Betyg (1-5):
2.69 (217 betyg)

Bästa vegetariska texmex -favoriten, allt i en panna som serveras på bordet.

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 300 g fryst vegofärs soja
  • 1 msk neutral olja, till stekning
  • 1 msk spiskummin
  • 2 tsk mald koriander
  • 1 tsk paprikapulver
  • 0.5 tsk cayennepeppar
  • 380 g kokta svarta bönor, avsköljda (på burk)
  • 400 g krossade tomater
  • salt
  • 200 g nachochips
  • 75 g riven cheddarost
  • 2 dl gräddfil, till servering

Gör så här

  1. Hetta upp olja i en ugnstålig stekpanna och stek färsen. Tillsätt kryddor, bönor och krossade tomater och låt puttra några minuter. Smaka av med salt.
  2. Stick ner några nachochips och strö över riven ost. Gratinera mitt i ugnen tills osten smält. Servera med gräddfil och resten av chipsen. Låt alla äta direkt ur pannan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Katarina

2020-03-28

Byter ut kryddorna mot en tacokryddpåse och har kört kikärtor ibland.

Liknande recept

Krämig risotto med champinjoner, spenat och rökt skinka

(26)

Lotta Lundgren - Ramen med fläskkarré och svamp

(82)

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

(143)

Lotta Lundgren - Zucchiniburgare med klyftpotatis

(83)

Borsjtj med kryddig korv

(26)

Lotta Lundgren - Spaghetti med kronärtspesto

(71)

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost

(23)

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

(64)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 300 g fryst vegofärs soja
  • 1 msk neutral olja, till stekning
  • 1 msk spiskummin
  • 2 tsk mald koriander
  • 1 tsk paprikapulver
  • 0.5 tsk cayennepeppar
  • 380 g kokta svarta bönor, avsköljda (på burk)
  • 400 g krossade tomater
  • salt
  • 200 g nachochips
  • 75 g riven cheddarost
  • 2 dl gräddfil, till servering

Texmexpanna med nachochips

Betyg (1-5):
2.69 (217 betyg)

Bästa vegetariska texmex -favoriten, allt i en panna som serveras på bordet.

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hetta upp olja i en ugnstålig stekpanna och stek färsen. Tillsätt kryddor, bönor och krossade tomater och låt puttra några minuter. Smaka av med salt.
  2. Stick ner några nachochips och strö över riven ost. Gratinera mitt i ugnen tills osten smält. Servera med gräddfil och resten av chipsen. Låt alla äta direkt ur pannan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Katarina

2020-03-28

Byter ut kryddorna mot en tacokryddpåse och har kört kikärtor ibland.

Liknande recept

Krämig risotto med champinjoner, spenat och rökt skinka

(26)

Lotta Lundgren - Ramen med fläskkarré och svamp

(82)

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

(143)

Lotta Lundgren - Zucchiniburgare med klyftpotatis

(83)

Borsjtj med kryddig korv

(26)

Lotta Lundgren - Spaghetti med kronärtspesto

(71)

Morots- och ingefärsbulgur med kabanoss och fetaost

(23)

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

(64)