Tacos med asiatisk kräftröra

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 15 minuter
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (13)
  • 400 g kräftstjärtar
  • 2 dl majonnäs
  • 1 citrongräs, finhackat
  • 2 msk ingefära, riven
  • 1 dl ketchup
  • 0.5 röd chili
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 0.5 dl mynta, hackad
  • 0.5 dl koriander, hackad
  • 1 lime, saft från limen
  • Till servering:
  • 1 ananas, liten
  • tacoskal
  • koriander

Gör så här

  1. 1. Krama ur lite av vätskan från den lag kräftstjärtarna legat i och hacka grovt.
  2. 2. Blanda ihop alla ingredienserna till kräftröran och smaka av med limesaft och salt.
  3. 3. Skär bort skalet och mittbiten på ananasen. Strimla fruktköttet.
  4. 4. Servera röran i tacoskal och toppa med ananas och koriander.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



sten wase

2014-10-28

nu har jag visat det här receptet för 10 kockar här i Thailand 1 av dom visste vad kräftor vad för något ( han har jobbat i Sverige dom övriga hade aldrig hört talas om att det skulle vara asiatisk maträtt..

Liknande recept

Kräftröra med dill och tabasco

(6)

Halstrade pilgrimsmusslor med chili

(52)

Mjuka tortillabröd med räkor

(8)

Grillade räkor med vitlöksolja

(51)

Räksnittar

(4)

Pankostekta kräftstjärtar

(15)

Kokta kräftor

(57)

Äppel- och räksalsa i endiveblad

(1)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 400 g kräftstjärtar
  • 2 dl majonnäs
  • 1 citrongräs, finhackat
  • 2 msk ingefära, riven
  • 1 dl ketchup
  • 0.5 röd chili
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 0.5 dl mynta, hackad
  • 0.5 dl koriander, hackad
  • 1 lime, saft från limen
  • Till servering:
  • 1 ananas, liten
  • tacoskal
  • koriander

Tacos med asiatisk kräftröra

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 15 minuter
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. 1. Krama ur lite av vätskan från den lag kräftstjärtarna legat i och hacka grovt.
  2. 2. Blanda ihop alla ingredienserna till kräftröran och smaka av med limesaft och salt.
  3. 3. Skär bort skalet och mittbiten på ananasen. Strimla fruktköttet.
  4. 4. Servera röran i tacoskal och toppa med ananas och koriander.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



sten wase

2014-10-28

nu har jag visat det här receptet för 10 kockar här i Thailand 1 av dom visste vad kräftor vad för något ( han har jobbat i Sverige dom övriga hade aldrig hört talas om att det skulle vara asiatisk maträtt..

Liknande recept

Kräftröra med dill och tabasco

(6)

Halstrade pilgrimsmusslor med chili

(52)

Mjuka tortillabröd med räkor

(8)

Grillade räkor med vitlöksolja

(51)

Räksnittar

(4)

Pankostekta kräftstjärtar

(15)

Kokta kräftor

(57)

Äppel- och räksalsa i endiveblad

(1)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies