Tacos con carne

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.67 (3 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 300 g nötfärs
  • 1 gul lök, hackad
  • 1 vitlök, hackad
  • 1 msk olja
  • 1 burk krossade tomater (400 g)
  • 1 burk kidneybönor (400 g)
  • 1 påse taco kryddmix
  • 4 paprikor, i tärningar
  • 12 tacoskal
  • Tillbehör:
  • 0.5 liter salladsblad, i strimlor
  • 1 dl gräddfil

Gör så här

  1. Fräs köttfärs, lök och vitlök i oljan ett par minuter. Häll i tomater, sköljda bönor och kryddmix och koka ca 10 min. Lägg i paprikan efter halva tiden. Röran ska bli ganska tjock.
  2. Värm under tiden tacoskalen enligt anvisning på förpackningen. Servera röran i de värmda skalen tillsammans med sallad och en klick gräddfil. Strö eventuellt över lite riven ost.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Zucchinipizza med parmesan

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Tomatsalsa med koriander

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Pizza med färskost och grönkål

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Räktacos

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Rödkål med rökt vildsvinsfläsk

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Surkålscoleslaw med gula russin

Betyg
Betyg
(41)
Spara recept

Tacorulle med granatäpple och rödkål

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 300 g nötfärs
  • 1 gul lök, hackad
  • 1 vitlök, hackad
  • 1 msk olja
  • 1 burk krossade tomater (400 g)
  • 1 burk kidneybönor (400 g)
  • 1 påse taco kryddmix
  • 4 paprikor, i tärningar
  • 12 tacoskal
  • Tillbehör:
  • 0.5 liter salladsblad, i strimlor
  • 1 dl gräddfil

Tacos con carne

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.67 (3 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Fräs köttfärs, lök och vitlök i oljan ett par minuter. Häll i tomater, sköljda bönor och kryddmix och koka ca 10 min. Lägg i paprikan efter halva tiden. Röran ska bli ganska tjock.
  2. Värm under tiden tacoskalen enligt anvisning på förpackningen. Servera röran i de värmda skalen tillsammans med sallad och en klick gräddfil. Strö eventuellt över lite riven ost.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Zucchinipizza med parmesan

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Tomatsalsa med koriander

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Pizza med färskost och grönkål

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Räktacos

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Rödkål med rökt vildsvinsfläsk

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Surkålscoleslaw med gula russin

Betyg
Betyg
(41)
Spara recept

Tacorulle med granatäpple och rödkål

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)