Taco i gemsallad

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 13 st
  • 400 g nötfärs
  • 1 tsk neutral olja
  • 3 msk hemlagad tacokrydda, se nedan
  • 2 gemsallad eller valfria tacoskal
  • 2 dl majskorn
  • picklad rödlök, se nedan
  • gräddfil
  • Tacokrydda:
  • 2 finrivna grönsaksbuljongtärningar
  • 1 msk mslen spiskummin
  • 1 tsk malen koriander
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk cayennepeppar
  • 1 tsk strösocker

Gör så här

  1. Stek färsen i en riktigt het stekpanna med lite olja tills den är brynt och smulig. Tillsätt tacokryddan och stek under omrörning ca 1 min.
  2. Servera så alla kan fylla sitt eget salladsblad eller valfritt tacoskal med köttfärs, majs, picklad rödlök och gräddfil.

Picklad rödlök:

  1. Skiva 3 rödlökar tunt. Rör 1½ dl vatten, 1 dl socker, ½ dl ättika (12%) tills sockret smält ut. Lägg ner löken och låt dra minst 30 min. Håller i kyl ca 1 vecka.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Sommarsallad med jordgubbar och ädelost - Coop

(0)

Risfyllda grönsaker - Coop

(0)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Laxtaco - Coop

(6)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Rispappersrullar med dippsås - Coop

(4)

Sliders med halloumi och BBQ-sås - Coop

(4)
13 st
  • Ingredienser 13 st
  • 400 g nötfärs
  • 1 tsk neutral olja
  • 3 msk hemlagad tacokrydda, se nedan
  • 2 gemsallad eller valfria tacoskal
  • 2 dl majskorn
  • picklad rödlök, se nedan
  • gräddfil
  • Tacokrydda:
  • 2 finrivna grönsaksbuljongtärningar
  • 1 msk mslen spiskummin
  • 1 tsk malen koriander
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk cayennepeppar
  • 1 tsk strösocker

Taco i gemsallad

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek färsen i en riktigt het stekpanna med lite olja tills den är brynt och smulig. Tillsätt tacokryddan och stek under omrörning ca 1 min.
  2. Servera så alla kan fylla sitt eget salladsblad eller valfritt tacoskal med köttfärs, majs, picklad rödlök och gräddfil.

Picklad rödlök:

  1. Skiva 3 rödlökar tunt. Rör 1½ dl vatten, 1 dl socker, ½ dl ättika (12%) tills sockret smält ut. Lägg ner löken och låt dra minst 30 min. Håller i kyl ca 1 vecka.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Sommarsallad med jordgubbar och ädelost - Coop

(0)

Risfyllda grönsaker - Coop

(0)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Laxtaco - Coop

(6)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Rispappersrullar med dippsås - Coop

(4)

Sliders med halloumi och BBQ-sås - Coop

(4)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies