Svampbruschetta
  • Tid 15 min
  • Ugn 250º

Svampbruschetta

3.56 (9 betyg)

Gratinerade munsbitar av rostat lantbröd med svamp och mozzarella.

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 8
  • Ugnstemperatur 250º

Ingredienser

4 portioner
  • 5 dl färska svampar, i små bitar
  • 1 liten finhackad gul lök
  • 1 msk smör
  • 2 krm salt
  • 0.5 krm vitpeppar
  • 0.5 lantbröd, i halverade skivor (1 skiva/portion)
  • 1 delad vitlöksklyfta
  • 4 msk riven mozzarella
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Stek svamp och lök i smör några minuter. Salta och peppra.

  2. 2

    Rosta brödskivorna i ugnen tills de blivit lite bruna i kanten. Gnid dem med en delad vitlöksklyfta. Fördela svampen på brödet och täck med osten.

  3. 3

    Gratinera i övre delen av ugnen tills osten smält, 4-5 minuter.

  4. 4

    Servera bröden som tilltugg.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar