Stekt rödspätta med dansk remouladsås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(43)

En fantastiskt gräddig remouladsås av majonäs, kapris, pickles och curry förgyller fisken i denna rätt.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g rödspättafilé
  • 1 ägg
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 tsk curry
  • 2 msk smör eller margarin
  • 1 tsk salt
  • Dansk remoulad:
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl mellangrädde
  • 1 dl pickles
  • 1 msk kapris
  • 1 tsk curry

Gör så här

Rödspätta

  1. Tina fisken om den är fryst.
  2. Vispa ägg och salt. Blanda mjöl och curry på ett fat, vänd fiskfileérna först i äggblandningen sedan i mjölet.
  3. Stek dem i fettet i en stekpanna.

Dansk remoulad

  1. Blanda ihop majonnäs och grädde. Hacka pickles och kapris fint och rör ner tillsammans med curryn.

Servering

Servera med potatis och gröna bönor.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



patrick

2014-09-26

fan vad gott

Liknande recept

Spara recept

Laxbiffar med kryddörtsyoghurt och rödbetor

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Klassisk laxburgare

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Krämig potatissallad med stekt lax

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Torsk med chili- och senapstäcke

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Snabb matjesgratäng

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Tunnbrödsrulle med varmrökt lax

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Lax med blomkålsris

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Sej med grillad paprika och parmesan

Betyg
Betyg
(115)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 500 g rödspättafilé
  • 1 ägg
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 tsk curry
  • 2 msk smör eller margarin
  • 1 tsk salt
  • Dansk remoulad:
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl mellangrädde
  • 1 dl pickles
  • 1 msk kapris
  • 1 tsk curry

Stekt rödspätta med dansk remouladsås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(43)

En fantastiskt gräddig remouladsås av majonäs, kapris, pickles och curry förgyller fisken i denna rätt.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

Rödspätta

  1. Tina fisken om den är fryst.
  2. Vispa ägg och salt. Blanda mjöl och curry på ett fat, vänd fiskfileérna först i äggblandningen sedan i mjölet.
  3. Stek dem i fettet i en stekpanna.

Dansk remoulad

  1. Blanda ihop majonnäs och grädde. Hacka pickles och kapris fint och rör ner tillsammans med curryn.

Servering

Servera med potatis och gröna bönor.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



patrick

2014-09-26

fan vad gott

Liknande recept

Spara recept

Laxbiffar med kryddörtsyoghurt och rödbetor

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Klassisk laxburgare

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Krämig potatissallad med stekt lax

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Torsk med chili- och senapstäcke

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Snabb matjesgratäng

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Tunnbrödsrulle med varmrökt lax

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Lax med blomkålsris

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Sej med grillad paprika och parmesan

Betyg
Betyg
(115)