Squashrullader pesto och parmaskinka

Betyg (1-5):
3.29 (7 betyg)

Goda små rullar med squash och parmaskinka att bjuda som förrätt eller på buffén.

Tillagningstid: 25 minuter
15 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 1 gul squash
  • 1 msk olivolja
  • Pesto:
  • 1 kruka färsk basilika
  • 50 g riven parmesanost
  • 50 g pinjenötter
  • 2 skivade vitlöksklyftor
  • 2 msk olivolja
  • Servering:
  • 70 g parmaskinka eller liknade lufttorkat kött
  • 2 dl rucola

Gör så här

  1. Skär squashen i långa remsor med en osthyvel. Hetta upp olja i en stek- eller grillpanna och stek dem 1-2 minuter på varje sida. Låt dem rinna av på en bit hushållspapper.

Pesto

  1. Mixa alla ingredienser till peston i en matberedare. Lägg en klick pesto, en bit skinka och ett par rucolablad i änden av en squashremsa och rulla ihop. Fäst eventuellt ihop rullen med en tandpetare.

Tips

Skippa skinkan för en vegetarisk variant.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Persiljeskinka

(1)

Förrättsplock

(0)

Avokadocarpaccio med skinka och paranötter

(17)

Fårfiolscarpaccio med grönkålschips och pepparrot

(1)

Smörgås med avokadofärskost, skinka och groddar

(9)

Smörrebröd med grön sparris med hollandaisesås och baconströssel

(6)

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra

(23)

Prosciuttolindad halloumi med örtolja och sparris

(2)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 1 gul squash
  • 1 msk olivolja
  • Pesto:
  • 1 kruka färsk basilika
  • 50 g riven parmesanost
  • 50 g pinjenötter
  • 2 skivade vitlöksklyftor
  • 2 msk olivolja
  • Servering:
  • 70 g parmaskinka eller liknade lufttorkat kött
  • 2 dl rucola

Squashrullader pesto och parmaskinka

Betyg (1-5):
3.29 (7 betyg)

Goda små rullar med squash och parmaskinka att bjuda som förrätt eller på buffén.

Tillagningstid: 25 minuter
15 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär squashen i långa remsor med en osthyvel. Hetta upp olja i en stek- eller grillpanna och stek dem 1-2 minuter på varje sida. Låt dem rinna av på en bit hushållspapper.

Pesto

  1. Mixa alla ingredienser till peston i en matberedare. Lägg en klick pesto, en bit skinka och ett par rucolablad i änden av en squashremsa och rulla ihop. Fäst eventuellt ihop rullen med en tandpetare.

Tips

Skippa skinkan för en vegetarisk variant.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Persiljeskinka

(1)

Förrättsplock

(0)

Avokadocarpaccio med skinka och paranötter

(17)

Fårfiolscarpaccio med grönkålschips och pepparrot

(1)

Smörgås med avokadofärskost, skinka och groddar

(9)

Smörrebröd med grön sparris med hollandaisesås och baconströssel

(6)

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra

(23)

Prosciuttolindad halloumi med örtolja och sparris

(2)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies