Spaghetti med chili, vitlök, kapris och persilja

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.62 (32 betyg)

Smakrik pasta med tomater, vitlök och kapris

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g spagetti
  • 1 dl olivolja
  • 1 rödlök, strimlad
  • 2 vitlöksklyftor, skivade
  • 0.5 röd chili, finhackad
  • 200 g körsbärstomater, delade
  • 1 dl kalamataoliver
  • 0.5 dl kapris
  • 1 kruka färsk persilja, hackad
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Hetta upp oljan i en stekpanna och fräs lök, vitlök och chili.
  2. Tillsätt tomater, oliver och kapris. När allt är ordentligt varmt, vänd runt med den nykokta pastan och persilja.
  3. Smaka av med salt och mycket svartpeppar. Servera med riven parmesan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Jacquemine

2020-05-05

Enkelt och lyxigt!

Julia

2018-04-09

Hade lite zuccini i också för att få det ännu matigare. Tillsatte oxå 1 dl av "spagettivattnet" - blev kanongott!

Liknande recept

Spara recept

Pasta med rökt lax

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Kycklingbollar med dill och citron

Betyg
Betyg
(87)
Spara recept

Pasta med kyckling i krämig dragonsås

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Bouillabaisse-risoni med räkor

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Räkpasta med chili och basilika

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Basilikapesto med pasta

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Pasta pesto med räkor

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Pasta med kräftstjärtar

Betyg
Betyg
(88)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 400 g spagetti
  • 1 dl olivolja
  • 1 rödlök, strimlad
  • 2 vitlöksklyftor, skivade
  • 0.5 röd chili, finhackad
  • 200 g körsbärstomater, delade
  • 1 dl kalamataoliver
  • 0.5 dl kapris
  • 1 kruka färsk persilja, hackad
  • salt och svartpeppar

Spaghetti med chili, vitlök, kapris och persilja

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.62 (32 betyg)

Smakrik pasta med tomater, vitlök och kapris

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Hetta upp oljan i en stekpanna och fräs lök, vitlök och chili.
  2. Tillsätt tomater, oliver och kapris. När allt är ordentligt varmt, vänd runt med den nykokta pastan och persilja.
  3. Smaka av med salt och mycket svartpeppar. Servera med riven parmesan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Jacquemine

2020-05-05

Enkelt och lyxigt!

Julia

2018-04-09

Hade lite zuccini i också för att få det ännu matigare. Tillsatte oxå 1 dl av "spagettivattnet" - blev kanongott!

Liknande recept

Spara recept

Pasta med rökt lax

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Kycklingbollar med dill och citron

Betyg
Betyg
(87)
Spara recept

Pasta med kyckling i krämig dragonsås

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Bouillabaisse-risoni med räkor

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Räkpasta med chili och basilika

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Basilikapesto med pasta

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Pasta pesto med räkor

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Pasta med kräftstjärtar

Betyg
Betyg
(88)