Spaghetti med chili, vitlök, kapris och persilja

Betyg (1-5):
3.6 (25 betyg)

Smakrik pasta med tomater, vitlök och kapris

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 9 st
  • 400 g spagetti
  • 1 dl olivolja
  • 1 rödlök, strimlad
  • 2 vitlöksklyftor, skivade
  • 0.5 röd chili, finhackad
  • 200 g körsbärstomater, delade
  • 1 dl kalamataoliver
  • 0.5 dl kapris
  • 1 kruka färsk persilja, hackad

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Hetta upp oljan i en stekpanna och fräs lök, vitlök och chili.
  2. Tillsätt tomater, oliver och kapris. När allt är ordentligt varmt, vänd runt med den nykokta pastan och persilja.
  3. Smaka av med salt och mycket svartpeppar. Servera med riven parmesan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Julia

2018-04-09

Hade lite zuccini i också för att få det ännu matigare. Tillsatte oxå 1 dl av "spagettivattnet" - blev kanongott!

Liknande recept

Basilikapesto med pasta

(1)

Pasta med saffransås och räkor

(14)

Tagliatelle med kallrökt lax, dill och citron

(20)

Kycklingbollar med dill och citron

(47)

Rostad tomatsoppa med tortellini

(10)

Tagliatelle i saffranssås med kallrökt lax och fänkål

(3)

Docentens dillpasta

(6)

Pasta med kantareller, spenat och färska örter

(9)
9 st
  • Ingredienser 9 st
  • 400 g spagetti
  • 1 dl olivolja
  • 1 rödlök, strimlad
  • 2 vitlöksklyftor, skivade
  • 0.5 röd chili, finhackad
  • 200 g körsbärstomater, delade
  • 1 dl kalamataoliver
  • 0.5 dl kapris
  • 1 kruka färsk persilja, hackad

Spaghetti med chili, vitlök, kapris och persilja

Betyg (1-5):
3.6 (25 betyg)

Smakrik pasta med tomater, vitlök och kapris

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Hetta upp oljan i en stekpanna och fräs lök, vitlök och chili.
  2. Tillsätt tomater, oliver och kapris. När allt är ordentligt varmt, vänd runt med den nykokta pastan och persilja.
  3. Smaka av med salt och mycket svartpeppar. Servera med riven parmesan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Julia

2018-04-09

Hade lite zuccini i också för att få det ännu matigare. Tillsatte oxå 1 dl av "spagettivattnet" - blev kanongott!

Liknande recept

Basilikapesto med pasta

(1)

Pasta med saffransås och räkor

(14)

Tagliatelle med kallrökt lax, dill och citron

(20)

Kycklingbollar med dill och citron

(47)

Rostad tomatsoppa med tortellini

(10)

Tagliatelle i saffranssås med kallrökt lax och fänkål

(3)

Docentens dillpasta

(6)

Pasta med kantareller, spenat och färska örter

(9)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies