För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Spagetti med spenat och champinjoner

Betyg (1-5):
3.25 (4 betyg)

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 250 g champinjoner, i kvartar
  • 2 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 1 tsk chiliflakes
  • 200 g babyspenat
  • 0.5 tsk salt
  • 400 g spagetti
  • 1 dl parmesanost

Gör så här

  1. Hetta upp en stekpanna med olja och stek champinjonerna tills de vätskat av sig och fått färg. Stek hastigt med vitlök och chiliflakes. Vänd ner spenaten och låt den ”smälta ner” under omrörning. Smaka av med salt.
  2. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Blanda spenat och champinjonfräset med pastan och toppa med parmesanost.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Johanna

2019-12-11

Jag hade kycklingbacon i och en skvätt grädde. Mums.

Daniel

2019-11-21

stek bacon och lägg i.

Philip

2018-12-22

Tips, snåla inte med parmesan!

Liknande recept

Portabello- och aubergineburgare

(2)

Grönsaksbolognese

(22)

Portabelloburgare med emmenthaler och chilicrème

(13)

Grillade ägg på salladsbädd

(3)

Svampburgare med avokadokräm, groddar och picklad rödlök

(2)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 250 g champinjoner, i kvartar
  • 2 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 1 tsk chiliflakes
  • 200 g babyspenat
  • 0.5 tsk salt
  • 400 g spagetti
  • 1 dl parmesanost

Spagetti med spenat och champinjoner

Betyg (1-5):
3.25 (4 betyg)

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hetta upp en stekpanna med olja och stek champinjonerna tills de vätskat av sig och fått färg. Stek hastigt med vitlök och chiliflakes. Vänd ner spenaten och låt den ”smälta ner” under omrörning. Smaka av med salt.
  2. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Blanda spenat och champinjonfräset med pastan och toppa med parmesanost.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Johanna

2019-12-11

Jag hade kycklingbacon i och en skvätt grädde. Mums.

Daniel

2019-11-21

stek bacon och lägg i.

Philip

2018-12-22

Tips, snåla inte med parmesan!

Liknande recept

Portabello- och aubergineburgare

(2)

Grönsaksbolognese

(22)

Portabelloburgare med emmenthaler och chilicrème

(13)

Grillade ägg på salladsbädd

(3)

Svampburgare med avokadokräm, groddar och picklad rödlök

(2)