Sockertorkade rosenblomsblad

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Garnera eller smaksätt elegant med kanderade rosenblad. Vackert och otroligt gott!

Tillagningstid: 12 timmar
30 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (3)
  • 1 dl socker
  • 1 ägg
  • 30 rosenblad

Gör så här

  1. Pensla rosenblomsbladen med uppvispad äggvita. Strö på socker, skaka av och lägg på ett galler. Låt torka i rumstemperatur tills de blir hårda, ca 12 timmar. Förvara luftigt. Använd som garnering till efterrätter och bakverk.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



3 st
  • Ingredienser (3)
  • 1 dl socker
  • 1 ägg
  • 30 rosenblad

Sockertorkade rosenblomsblad

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Garnera eller smaksätt elegant med kanderade rosenblad. Vackert och otroligt gott!

Tillagningstid: 12 timmar
30 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Pensla rosenblomsbladen med uppvispad äggvita. Strö på socker, skaka av och lägg på ett galler. Låt torka i rumstemperatur tills de blir hårda, ca 12 timmar. Förvara luftigt. Använd som garnering till efterrätter och bakverk.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies