För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Snack pot från medelhavet

Betyg (1-5):
4.5 (2 betyg)

En supersnabb vardagsrätt som alla kan slänga ihop. Couscous tillsammans med zucchini, skinka, soltorkade tomater och fetaost - allt i en och samma skål!

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g zucchini
  • 120 g kokt skinka tunna skivor
  • 145 g soltorkade tomater, i olja
  • 4 dl couscous (okokt)
  • 150 g fetaost
  • 1 tsk torkad oregano
  • 6 dl vatten
  • 1 msk kycklingfond

Gör så här

  1. Skär zucchini, skinka och soltorkade tomater i små fina bitar. Blanda ihop med couscous, smulad fetaost och oregano. Koka upp vattnet i en kastrull eller tekokaren. Blanda vattnet med fonden.
  2. Fördela couscousblandningen i skålar och häll över det heta vattnet när det är dags att äta.

Tips

Riv zucchinin på grova sidan av rivjärnet så går det snabbt.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Indiska linspannkakor fyllda med kryddstark blomkål

(26)

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

(114)

Lökpaj med smördeg

(33)

Tomatsoppa med vitlöksbröd - Lotta Lundgren

(47)

Köttfärspirog

(25)

Lotta Lundgren - Ramen med fläskkarré och svamp

(65)

Tagliatelle med musslor och bacon

(30)

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

(49)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 400 g zucchini
  • 120 g kokt skinka tunna skivor
  • 145 g soltorkade tomater, i olja
  • 4 dl couscous (okokt)
  • 150 g fetaost
  • 1 tsk torkad oregano
  • 6 dl vatten
  • 1 msk kycklingfond

Snack pot från medelhavet

Betyg (1-5):
4.5 (2 betyg)

En supersnabb vardagsrätt som alla kan slänga ihop. Couscous tillsammans med zucchini, skinka, soltorkade tomater och fetaost - allt i en och samma skål!

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär zucchini, skinka och soltorkade tomater i små fina bitar. Blanda ihop med couscous, smulad fetaost och oregano. Koka upp vattnet i en kastrull eller tekokaren. Blanda vattnet med fonden.
  2. Fördela couscousblandningen i skålar och häll över det heta vattnet när det är dags att äta.

Tips

Riv zucchinin på grova sidan av rivjärnet så går det snabbt.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Indiska linspannkakor fyllda med kryddstark blomkål

(26)

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

(114)

Lökpaj med smördeg

(33)

Tomatsoppa med vitlöksbröd - Lotta Lundgren

(47)

Köttfärspirog

(25)

Lotta Lundgren - Ramen med fläskkarré och svamp

(65)

Tagliatelle med musslor och bacon

(30)

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

(49)