Snabba lingonlimpan

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.1 (29 betyg)

Ett verkligt lättbakat filmjölksbröd med syrliga bär. Bra frukostbröd eller fint till middag och buffé.

Tillagningstid: 1 timme 10 minuter
Ugnstemperatur:175º
1 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 dl filmjölk eller naturell yoghurt
  • 3 dl rågsikt
  • 3 dl grahamsmjöl
  • 1.5 dl vetemjöl eller siktat dinkelmjöl
  • 2 tsk bikarbonat
  • 1.5 dl lingonsylt, gärna rårörd
  • 0.5 dl ljus sirap eller lönnsirap
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Blanda alla torra ingredienser. Tillsätt sedan resten. Rör om till en slät smet och häll den i en avlång smord brödform.
  2. Grädda brödet i nedre delen av ugnen ca 60 minuter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Theres

2016-09-24

Mycket god och saftig limpa.

Liknande recept

Spara recept

Morotssmoothie

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Hallonsmoothie

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Jordgubbssmoothie

Betyg
Betyg
(98)
Spara recept

Mango och hallon med vaniljkesella och nötter

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Saffransvåfflor med hallon och grädde

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Scones med yoghurt

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Ris à la Malta med björnbärscoulis

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Körsbärstrifle med kardemummaskorpor

Betyg
Betyg
(5)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 3 dl filmjölk eller naturell yoghurt
  • 3 dl rågsikt
  • 3 dl grahamsmjöl
  • 1.5 dl vetemjöl eller siktat dinkelmjöl
  • 2 tsk bikarbonat
  • 1.5 dl lingonsylt, gärna rårörd
  • 0.5 dl ljus sirap eller lönnsirap
  • 1 tsk salt

Snabba lingonlimpan

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.1 (29 betyg)

Ett verkligt lättbakat filmjölksbröd med syrliga bär. Bra frukostbröd eller fint till middag och buffé.

Tillagningstid: 1 timme 10 minuter
Ugnstemperatur:175º
1 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda alla torra ingredienser. Tillsätt sedan resten. Rör om till en slät smet och häll den i en avlång smord brödform.
  2. Grädda brödet i nedre delen av ugnen ca 60 minuter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Theres

2016-09-24

Mycket god och saftig limpa.

Liknande recept

Spara recept

Morotssmoothie

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Hallonsmoothie

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Jordgubbssmoothie

Betyg
Betyg
(98)
Spara recept

Mango och hallon med vaniljkesella och nötter

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Saffransvåfflor med hallon och grädde

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Scones med yoghurt

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Ris à la Malta med björnbärscoulis

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Körsbärstrifle med kardemummaskorpor

Betyg
Betyg
(5)