
Smörrebröd på svenska
Betyg (1-5):
En utsökt matig smörgås med svenska smaker, fin som förrätt och även som plockmat.
Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 2 msk yoghurt 10 %
- 1 msk majonnäs
- 0.5 skivat danskt rågbröd (en skiva per portion)
- 2 msk smör
- 4 kokta och skivade färskpotatisar
- 200 g matjessill
- 1.5 msk hackad gräslök
- 1 msk rostad lök
Gör så här
- Blanda ihop yoghurt och majonnäs. Smöra brödskivorna och dela dem i fyra mindre bitar.
- Lägg en potatisskiva, en bit matjessill och en klick yoghurt- och majonnäsröra på rågbrödet. Toppa med hackad gräslök och rostad lök.
Liknande recept
Smörrebröd på svenska
Betyg (1-5):
En utsökt matig smörgås med svenska smaker, fin som förrätt och även som plockmat.
Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Blanda ihop yoghurt och majonnäs. Smöra brödskivorna och dela dem i fyra mindre bitar.
- Lägg en potatisskiva, en bit matjessill och en klick yoghurt- och majonnäsröra på rågbrödet. Toppa med hackad gräslök och rostad lök.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!