Rökt regnbåge med örtagårdssås

Rökt regnbåge med örtagårdssås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(25)

Det är såsen som gör hela skillnaden, full av sommarens bästa smaker!

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
  • 2 varmrökta regnbågslaxar
  • Örtagårdssås:
  • 200 g hackad spenat
  • 3 dl gräddfil
  • 0.5 dl majonnäs
  • 1 msk riven pepparrot
  • 1 msk senap
  • 1 msk vinäger
  • 1 krm vitpeppar
  • 0.5 dl finhackad gräslök
  • 0.5 dl finhackad dill
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Pressa ur vätskan ur spenaten. Blanda gräddfil, majonnäs, pepparrot, senap, vinäger, salt och peppar. Rör ner spenat och örtkryddor.
  2. Låt såsen stå och dra medan fisken rensas fri från skinn och ben. Lägg upp fiskfiléerna på tallrikar eller serveringsfat.

Servering

Servera med dillkokt potatis.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Rökt regnbåge med örtagårdssås
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 2 varmrökta regnbågslaxar
  • Örtagårdssås:
  • 200 g hackad spenat
  • 3 dl gräddfil
  • 0.5 dl majonnäs
  • 1 msk riven pepparrot
  • 1 msk senap
  • 1 msk vinäger
  • 1 krm vitpeppar
  • 0.5 dl finhackad gräslök
  • 0.5 dl finhackad dill
  • 0.5 tsk salt

Rökt regnbåge med örtagårdssås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(25)

Det är såsen som gör hela skillnaden, full av sommarens bästa smaker!

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner

Gör så här

  1. Pressa ur vätskan ur spenaten. Blanda gräddfil, majonnäs, pepparrot, senap, vinäger, salt och peppar. Rör ner spenat och örtkryddor.
  2. Låt såsen stå och dra medan fisken rensas fri från skinn och ben. Lägg upp fiskfiléerna på tallrikar eller serveringsfat.

Servering

Servera med dillkokt potatis.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!