Rödbetsbrownie med pekannötter

Betyg (1-5):
3.43 (7 betyg)

Sagolikt god och krämig brownie. Nötterna ger härligt crunch.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:175º
9 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 10 st
  • 200 g färska rödbetor
  • 120 g smör
  • 2 ägg
  • 2.5 dl strösocker
  • 1.5 dl vetemjöl
  • 1 dl kakao
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 60 g pekannötter, till topping
  • Till servering
  • vispad grädde eller vaniljglass

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°. Skala, skölj och riv rödbetorna fint. Smält smöret och låt svalna något.
  2. Rör ihop alla ingredienser till en jämn smet. Lägg ett bakplåtspapper i en form, ca 25 x 25 cm (eller en rund, ca 26 cm i diameter).
  3. Häll i smeten, toppa med grovhackade pekannötter. Grädda mitt i ugnen ca 20 min (kladdig men inte rinnig). Servera med grädde eller glass. God både ljummen och kall.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Mango och hallon med vaniljkesella och nötter - Coop

(2)

Frasvåfflor - Coop

(123)

Hemavans äppelkaka - Coop

(150)

Smulpaj med blåbär och vit choklad - Coop

(22)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor - Coop

(20)

Gräddtårta med rabarber och jordgubbar - Coop

(2)

Jordgubbsglass med vaniljdrömmar - Coop

(1)

Kladdkaka grundrecept - Coop

(779)
10 st
  • Ingredienser 10 st
  • 200 g färska rödbetor
  • 120 g smör
  • 2 ägg
  • 2.5 dl strösocker
  • 1.5 dl vetemjöl
  • 1 dl kakao
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 60 g pekannötter, till topping
  • Till servering
  • vispad grädde eller vaniljglass

Rödbetsbrownie med pekannötter

Betyg (1-5):
3.43 (7 betyg)

Sagolikt god och krämig brownie. Nötterna ger härligt crunch.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:175º
9 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°. Skala, skölj och riv rödbetorna fint. Smält smöret och låt svalna något.
  2. Rör ihop alla ingredienser till en jämn smet. Lägg ett bakplåtspapper i en form, ca 25 x 25 cm (eller en rund, ca 26 cm i diameter).
  3. Häll i smeten, toppa med grovhackade pekannötter. Grädda mitt i ugnen ca 20 min (kladdig men inte rinnig). Servera med grädde eller glass. God både ljummen och kall.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Mango och hallon med vaniljkesella och nötter - Coop

(2)

Frasvåfflor - Coop

(123)

Hemavans äppelkaka - Coop

(150)

Smulpaj med blåbär och vit choklad - Coop

(22)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor - Coop

(20)

Gräddtårta med rabarber och jordgubbar - Coop

(2)

Jordgubbsglass med vaniljdrömmar - Coop

(1)

Kladdkaka grundrecept - Coop

(779)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies