Risnudelsallad med tonfisk och lime

Betyg (1-5):
4.22 (18 betyg)

Fräsch och lätt nudelsallad med morötter, vitkål, chili, koriander och tonfisk. Perfekt sommarlunch.

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 11 st
  • 180 g risnudlar
  • 185 g tonfisk (på burk)
  • 1.5 msk fisksås
  • 2 msk neutral olja
  • 1 lime, saft och skal
  • 2 tsk strösocker
  • 300 g vitkål, tunt strimlad
  • 1 morot, tunt hyvlad
  • 2 salladslökar, tunt skuren
  • 1 kruka färsk koriander, grovhackad med stjälkarna
  • 1 röd chili, hackad

Gör så här

  1. Tillaga nudlarna enligt anvisningen på förpackningen. Låt tonfisken rinna av.
  2. Blanda fisksås, olja, limesaft, limeskal (endast det gröna) och socker till en dressing. Vänd runt tonfisken med nudlar, vitkål, morot, salladslök, koriander, chili och dressingen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Linda

2019-05-07

En ny favorit

Anna

2019-05-05

Enkelt att göra och god smak!

Liknande recept

Zucchinifritters med bulgursallad - Coop

(1)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(41)

Tomatsoppa med färsk tortelloni och spenat - Coop

(1)

Pasta med tomatsås och gratinerad fetaost - Coop

(0)

Tofu Tikka - Coop

(0)

Minestronesoppa med linser - Coop

(1)

Lotta Lundgren - Kyckling med fänkål och apelsin - Coop

(0)

Pasta med rotsaker och linser - Coop

(0)
11 st
  • Ingredienser 11 st
  • 180 g risnudlar
  • 185 g tonfisk (på burk)
  • 1.5 msk fisksås
  • 2 msk neutral olja
  • 1 lime, saft och skal
  • 2 tsk strösocker
  • 300 g vitkål, tunt strimlad
  • 1 morot, tunt hyvlad
  • 2 salladslökar, tunt skuren
  • 1 kruka färsk koriander, grovhackad med stjälkarna
  • 1 röd chili, hackad

Risnudelsallad med tonfisk och lime

Betyg (1-5):
4.22 (18 betyg)

Fräsch och lätt nudelsallad med morötter, vitkål, chili, koriander och tonfisk. Perfekt sommarlunch.

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Tillaga nudlarna enligt anvisningen på förpackningen. Låt tonfisken rinna av.
  2. Blanda fisksås, olja, limesaft, limeskal (endast det gröna) och socker till en dressing. Vänd runt tonfisken med nudlar, vitkål, morot, salladslök, koriander, chili och dressingen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Linda

2019-05-07

En ny favorit

Anna

2019-05-05

Enkelt att göra och god smak!

Liknande recept

Zucchinifritters med bulgursallad - Coop

(1)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(41)

Tomatsoppa med färsk tortelloni och spenat - Coop

(1)

Pasta med tomatsås och gratinerad fetaost - Coop

(0)

Tofu Tikka - Coop

(0)

Minestronesoppa med linser - Coop

(1)

Lotta Lundgren - Kyckling med fänkål och apelsin - Coop

(0)

Pasta med rotsaker och linser - Coop

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies