Risnudelsallad med stekt lax

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Soja, ingefära, lime ... Så härliga smaker en helt vanlig torsdag!

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 14 st
  • 250 g risnudlar
  • 2 morötter, tunt hyvlade
  • 150 g sockerärter, strimlade
  • 90 g böngroddar
  • 1 mango, i tärningar
  • salt
  • 600 g laxfilé
  • 1 msk neutral olja
  • 2 msk rostade vita sesamfrön, till servering
  • Dressing
  • 2 lime, saften
  • 1 msk neutral olja
  • 0.5 dl japansk soja
  • 2 msk riven färsk ingefära
  • 1 msk socker

Gör så här

  1. Tillaga nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Blanda ingredienserna till dressingen.
  2. Vänd runt nudlar, morötter, sockerärter, groddar och mango med dressingen. Smaka av med salt.
  3. Skär laxen i tärningar och salta. Stek snabbt i olja på hög värme. Fördela laxen på salladen och toppa med sesamfrön.

Tips

Servera grönsakerna var för sig så kan alla plocka ihop sin egen sallad.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Thaifiskbiffar - Coop

(55)

Nudelsallad med grillspett - Coop

(2)

Risnudelsallad med tonfisk och lime - Coop

(17)

Sashimi nudelsallad - Coop

(4)

Halstrad lax med äggnudelwok - Coop

(13)

Chili- och limelax i ugn med nudelsallad - Coop

(148)

Lax med mangosalsa - Coop

(3)

Fiskgryta med nudlar och broccoli - Coop

(23)
14 st
  • Ingredienser 14 st
  • 250 g risnudlar
  • 2 morötter, tunt hyvlade
  • 150 g sockerärter, strimlade
  • 90 g böngroddar
  • 1 mango, i tärningar
  • salt
  • 600 g laxfilé
  • 1 msk neutral olja
  • 2 msk rostade vita sesamfrön, till servering
  • Dressing
  • 2 lime, saften
  • 1 msk neutral olja
  • 0.5 dl japansk soja
  • 2 msk riven färsk ingefära
  • 1 msk socker

Risnudelsallad med stekt lax

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Soja, ingefära, lime ... Så härliga smaker en helt vanlig torsdag!

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Tillaga nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Blanda ingredienserna till dressingen.
  2. Vänd runt nudlar, morötter, sockerärter, groddar och mango med dressingen. Smaka av med salt.
  3. Skär laxen i tärningar och salta. Stek snabbt i olja på hög värme. Fördela laxen på salladen och toppa med sesamfrön.

Tips

Servera grönsakerna var för sig så kan alla plocka ihop sin egen sallad.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Thaifiskbiffar - Coop

(55)

Nudelsallad med grillspett - Coop

(2)

Risnudelsallad med tonfisk och lime - Coop

(17)

Sashimi nudelsallad - Coop

(4)

Halstrad lax med äggnudelwok - Coop

(13)

Chili- och limelax i ugn med nudelsallad - Coop

(148)

Lax med mangosalsa - Coop

(3)

Fiskgryta med nudlar och broccoli - Coop

(23)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies