Risnudelsallad med broccoli

Betyg (1-5):
4.22 (9 betyg)

Fräsch och matig nudelsallad med smakrik dressing och krispiga grönsaker. God att toppa med jordnötter och servera till fläskfilé.

Tillagningstid: 35 minuter
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 200 g risnudlar
  • 250 g tunt skivade små broccolibuketter
  • 150 g strimlade sugar snaps
  • 4 strimlade salladslökar
  • salt
  • Dressing:
  • 2 msk sesamolja
  • 2 msk olja
  • 2 lime, finrivet skal (endast det gröna) och saft
  • 1 msk fisksås
  • 1 msk strösocker
  • 1 strimlad röd chili

Gör så här

  1. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen. Blanda ihop alla ingredienser till dressingen.
  2. Lägg broccoli, sugarsnaps och salladslök i en bunke. Häll på dressingen och vänd runt ordentligt. Skölj nudlarna kalla och vänd ner i grönsakerna. Smaka av med salt. Servera gärna till fläskfilé med ingefärsdressing och jordnötter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Räktacos

(9)

Lax- och spenatpaj

(92)

Fyllda auberginer

(19)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Kycklinglårfilé i ugn med vitlök

(38)

Pumpapaj

(14)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(5)

Vegetariska piroger

(7)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 200 g risnudlar
  • 250 g tunt skivade små broccolibuketter
  • 150 g strimlade sugar snaps
  • 4 strimlade salladslökar
  • salt
  • Dressing:
  • 2 msk sesamolja
  • 2 msk olja
  • 2 lime, finrivet skal (endast det gröna) och saft
  • 1 msk fisksås
  • 1 msk strösocker
  • 1 strimlad röd chili

Risnudelsallad med broccoli

Betyg (1-5):
4.22 (9 betyg)

Fräsch och matig nudelsallad med smakrik dressing och krispiga grönsaker. God att toppa med jordnötter och servera till fläskfilé.

Tillagningstid: 35 minuter
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen. Blanda ihop alla ingredienser till dressingen.
  2. Lägg broccoli, sugarsnaps och salladslök i en bunke. Häll på dressingen och vänd runt ordentligt. Skölj nudlarna kalla och vänd ner i grönsakerna. Smaka av med salt. Servera gärna till fläskfilé med ingefärsdressing och jordnötter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Räktacos

(9)

Lax- och spenatpaj

(92)

Fyllda auberginer

(19)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Kycklinglårfilé i ugn med vitlök

(38)

Pumpapaj

(14)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(5)

Vegetariska piroger

(7)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies