För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Renstekssnittar med ägg och pepparrot

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Enkla snittar att göra men så effektfullt och gott!

Tillagningstid: 30 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 ägg
  • 0.5 dl majonnäs
  • salt och svartpeppar
  • 4 skivor kavring
  • 2 msk smör, till stekning
  • 100 g rökt renstek i tunna skivor
  • färsk pepparrot
  • finskuren färsk gräslök

Gör så här

  1. Koka äggen ca 6 min. Skala direkt och hacka dem fint. Rör ihop med majonnäsen och smaka av med salt och peppar.
  2. Skär bort brödets kanter och stek i smör på båda sidor. Dela bröden i fyra bitar.
  3. Snurra ihop rensteksskivorna till en strut och fyll med äggsallad. Lägg dem på bröden och toppa med riven pepparrot och gräslök.

Tips

Rökt renstek i tunna skivor finns i påläggsdisken.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lök- och ansjovisfyllda ägg

(0)

Gubbröra i snapsglas

(14)

Ägghalvor med sweet chili- och färskoströra

(10)

Ägg- och sillbakelse

(0)

Laxtartar på rågbröd

(14)

Mannerströms gubbröra

(163)

Bettans sillsallad

(0)

Rulltårta med örter och romfyllning

(15)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 4 ägg
  • 0.5 dl majonnäs
  • salt och svartpeppar
  • 4 skivor kavring
  • 2 msk smör, till stekning
  • 100 g rökt renstek i tunna skivor
  • färsk pepparrot
  • finskuren färsk gräslök

Renstekssnittar med ägg och pepparrot

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Enkla snittar att göra men så effektfullt och gott!

Tillagningstid: 30 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka äggen ca 6 min. Skala direkt och hacka dem fint. Rör ihop med majonnäsen och smaka av med salt och peppar.
  2. Skär bort brödets kanter och stek i smör på båda sidor. Dela bröden i fyra bitar.
  3. Snurra ihop rensteksskivorna till en strut och fyll med äggsallad. Lägg dem på bröden och toppa med riven pepparrot och gräslök.

Tips

Rökt renstek i tunna skivor finns i påläggsdisken.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lök- och ansjovisfyllda ägg

(0)

Gubbröra i snapsglas

(14)

Ägghalvor med sweet chili- och färskoströra

(10)

Ägg- och sillbakelse

(0)

Laxtartar på rågbröd

(14)

Mannerströms gubbröra

(163)

Bettans sillsallad

(0)

Rulltårta med örter och romfyllning

(15)