Renstekssnittar med ägg och pepparrot

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Enkla snittar att göra men så effektfullt och gott!

Tillagningstid: 30 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 8 st
  • 4 ägg
  • 0.5 dl majonnäs
  • salt och svartpeppar
  • 4 skivor kavring
  • 2 msk smör, till stekning
  • 100 g rökt renstek i tunna skivor
  • färsk pepparrot
  • finskuren färsk gräslök

Gör så här

  1. Koka äggen ca 6 min. Skala direkt och hacka dem fint. Rör ihop med majonnäsen och smaka av med salt och peppar.
  2. Skär bort brödets kanter och stek i smör på båda sidor. Dela bröden i fyra bitar.
  3. Snurra ihop rensteksskivorna till en strut och fyll med äggsallad. Lägg dem på bröden och toppa med riven pepparrot och gräslök.

Tips

Rökt renstek i tunna skivor finns i påläggsdisken.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Nötknyten - Coop

(0)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Rödbetskorgar med ostkräm - Coop

(0)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås - Coop

(2)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(78)

Krämig wasabisill - Coop

(6)

Sliders med halloumi och BBQ-sås - Coop

(4)
8 st
  • Ingredienser 8 st
  • 4 ägg
  • 0.5 dl majonnäs
  • salt och svartpeppar
  • 4 skivor kavring
  • 2 msk smör, till stekning
  • 100 g rökt renstek i tunna skivor
  • färsk pepparrot
  • finskuren färsk gräslök

Renstekssnittar med ägg och pepparrot

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Enkla snittar att göra men så effektfullt och gott!

Tillagningstid: 30 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka äggen ca 6 min. Skala direkt och hacka dem fint. Rör ihop med majonnäsen och smaka av med salt och peppar.
  2. Skär bort brödets kanter och stek i smör på båda sidor. Dela bröden i fyra bitar.
  3. Snurra ihop rensteksskivorna till en strut och fyll med äggsallad. Lägg dem på bröden och toppa med riven pepparrot och gräslök.

Tips

Rökt renstek i tunna skivor finns i påläggsdisken.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Nötknyten - Coop

(0)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Rödbetskorgar med ostkräm - Coop

(0)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås - Coop

(2)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(78)

Krämig wasabisill - Coop

(6)

Sliders med halloumi och BBQ-sås - Coop

(4)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies