Polarkycklingfilé

Betyg (1-5):
4.5 (2 betyg)

Kyckling med krämig dragon- och pepparrotsfyllning.

Tillagningstid: 40 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 400 g kycklinglårfiléer
  • 50 g finhackad rökt renstek eller älgstek
  • 2 msk mjukost med pepparrot
  • 2 msk finhackad dragon
  • 3 msk crème fraiche, gärna lätt
  • 1 krm peppar (eller efter smak)
  • 1 msk smör
  • 1 dl hönsbuljong eller torrt vin
  • 2 krm salt (eller efter smak)

Gör så här

  1. Skär bort ev senor och hinnor på filéerna. Gör en ficka i varje filé. Blanda renstek, ost, dragon och crème fraiche. Fyll fickorna med blandningen.
  2. Fäst ihop med cocktailpinne. Salta och peppra filéerna. Hetta upp fettet i en stekpanna och bryn kycklingen runt om. Lyft över filéerna till en ugnssäker form.
  3. Späd i pannan med buljong eller vin och häll skyn runt kycklingen i formen. Stek i mitten av ugnen, 15-20 minuter.

Servering

Servera kyckling och sky med kokt pasta, tomatsallad och gröna bönor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kycklingbollar med dill och citron

(55)

Kycklingrulader med färska örter

(6)

Fruktig couscous med grillad kycklingfilé

(1)

Krämig spagetti med kycklingfärs, salvia och citron

(13)

Kycklingfilé i basilikasås med granatäpple

(37)

Kycklingcurry

(3)

Indonesisk kycklinggryta

(15)

Kycklingklubba med lök- och chilitäcke

(0)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 400 g kycklinglårfiléer
  • 50 g finhackad rökt renstek eller älgstek
  • 2 msk mjukost med pepparrot
  • 2 msk finhackad dragon
  • 3 msk crème fraiche, gärna lätt
  • 1 krm peppar (eller efter smak)
  • 1 msk smör
  • 1 dl hönsbuljong eller torrt vin
  • 2 krm salt (eller efter smak)

Polarkycklingfilé

Betyg (1-5):
4.5 (2 betyg)

Kyckling med krämig dragon- och pepparrotsfyllning.

Tillagningstid: 40 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär bort ev senor och hinnor på filéerna. Gör en ficka i varje filé. Blanda renstek, ost, dragon och crème fraiche. Fyll fickorna med blandningen.
  2. Fäst ihop med cocktailpinne. Salta och peppra filéerna. Hetta upp fettet i en stekpanna och bryn kycklingen runt om. Lyft över filéerna till en ugnssäker form.
  3. Späd i pannan med buljong eller vin och häll skyn runt kycklingen i formen. Stek i mitten av ugnen, 15-20 minuter.

Servering

Servera kyckling och sky med kokt pasta, tomatsallad och gröna bönor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kycklingbollar med dill och citron

(55)

Kycklingrulader med färska örter

(6)

Fruktig couscous med grillad kycklingfilé

(1)

Krämig spagetti med kycklingfärs, salvia och citron

(13)

Kycklingfilé i basilikasås med granatäpple

(37)

Kycklingcurry

(3)

Indonesisk kycklinggryta

(15)

Kycklingklubba med lök- och chilitäcke

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies