Poké bowl med kyckling

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.67 (6 betyg)

Fräsch poke bowl med kyckling, risnudlar, böngroddar och goda kryddor. Smakerna av fisksås, lime och chili gör att man drömmer sig bort till det asiatiska köket.

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g kycklingfärs
  • 1 msk neutral olja
  • 2 vitlöksklyftor, rivna
  • 1 msk fisksås
  • 180 g risnudlar
  • 1 msk sesamfrön
  • 180 g färska böngroddar
  • 0.5 msk sesamolja
  • 2 salladslökar, strimlade
  • 0.5 gurka, hyvlad
  • 0.5 kruka färsk mynta
  • salt
  • Till servering
  • 1 röd chili, strimlad
  • 2 lime, delade

Gör så här

  1. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn färsen tillsden fått fin färg. Tillsätt vitlök och chili och stek någon minut. Häll i limesaft och fisksås. Smaka av med salt.
  2. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Rosta sesamfröna i torr panna till fin färg. Vänd runt böngroddarna i sesamolja och sesamfrön.
  3. Fördela nudlar och alla grönsaker i serveringsskålar. Toppa med färsk mynta, chili och lime att pressa över.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Nina

2020-08-19

Gott o enkelt med harmoniska smakar

Liknande recept

Spara recept

Mangokyckling med habanero

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Citronkokt kyckling med smak av Grekland

Betyg
Betyg
(162)
Spara recept

Kycklingfilé i basilikasås med granatäpple

Betyg
Betyg
(62)
Spara recept

Kyckling à l'orange

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Mangokyckling

Betyg
Betyg
(57)
Spara recept

Julkycklingbollar med ingefära och apelsin

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Hel kyckling med kimchi och apelsinglaze

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Grillad kycklingfilé och nudelsallad med apelsin och jordnötter

Betyg
Betyg
(32)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 500 g kycklingfärs
  • 1 msk neutral olja
  • 2 vitlöksklyftor, rivna
  • 1 msk fisksås
  • 180 g risnudlar
  • 1 msk sesamfrön
  • 180 g färska böngroddar
  • 0.5 msk sesamolja
  • 2 salladslökar, strimlade
  • 0.5 gurka, hyvlad
  • 0.5 kruka färsk mynta
  • salt
  • Till servering
  • 1 röd chili, strimlad
  • 2 lime, delade

Poké bowl med kyckling

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.67 (6 betyg)

Fräsch poke bowl med kyckling, risnudlar, böngroddar och goda kryddor. Smakerna av fisksås, lime och chili gör att man drömmer sig bort till det asiatiska köket.

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn färsen tillsden fått fin färg. Tillsätt vitlök och chili och stek någon minut. Häll i limesaft och fisksås. Smaka av med salt.
  2. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Rosta sesamfröna i torr panna till fin färg. Vänd runt böngroddarna i sesamolja och sesamfrön.
  3. Fördela nudlar och alla grönsaker i serveringsskålar. Toppa med färsk mynta, chili och lime att pressa över.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Nina

2020-08-19

Gott o enkelt med harmoniska smakar

Liknande recept

Spara recept

Mangokyckling med habanero

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Citronkokt kyckling med smak av Grekland

Betyg
Betyg
(162)
Spara recept

Kycklingfilé i basilikasås med granatäpple

Betyg
Betyg
(62)
Spara recept

Kyckling à l'orange

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Mangokyckling

Betyg
Betyg
(57)
Spara recept

Julkycklingbollar med ingefära och apelsin

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Hel kyckling med kimchi och apelsinglaze

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Grillad kycklingfilé och nudelsallad med apelsin och jordnötter

Betyg
Betyg
(32)