Poké bowl med kyckling

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.67 (6 betyg)

Fräsch poke bowl med kyckling, risnudlar, böngroddar och goda kryddor. Smakerna av fisksås, lime och chili gör att man drömmer sig bort till det asiatiska köket.

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g kycklingfärs
  • 1 msk neutral olja
  • 2 vitlöksklyftor, rivna
  • 1 msk fisksås
  • 180 g risnudlar
  • 1 msk sesamfrön
  • 180 g färska böngroddar
  • 0.5 msk sesamolja
  • 2 salladslökar, strimlade
  • 0.5 gurka, hyvlad
  • 0.5 kruka färsk mynta
  • salt
  • Till servering
  • 1 röd chili, strimlad
  • 2 lime, delade

Gör så här

  1. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn färsen tillsden fått fin färg. Tillsätt vitlök och chili och stek någon minut. Häll i limesaft och fisksås. Smaka av med salt.
  2. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Rosta sesamfröna i torr panna till fin färg. Vänd runt böngroddarna i sesamolja och sesamfrön.
  3. Fördela nudlar och alla grönsaker i serveringsskålar. Toppa med färsk mynta, chili och lime att pressa över.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Nina

2020-08-19

Gott o enkelt med harmoniska smakar

Liknande recept

Spara recept

Julkalkon med cidersås

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Kyckling- och mozzarellapizza

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Kycklingcurrysoppa med äpple

Betyg
Betyg
(57)
Spara recept

Lotta Lundgren - Chicken patties i salladsblad

Betyg
Betyg
(147)
Spara recept

Stekt anka med apelsinsås och ugnsstekt pumpa

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Hel kyckling med äppelcidersås

Betyg
Betyg
(46)
Spara recept

Kyckling med kokbananpuré

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Apelsinkyckling

Betyg
Betyg
(94)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 500 g kycklingfärs
  • 1 msk neutral olja
  • 2 vitlöksklyftor, rivna
  • 1 msk fisksås
  • 180 g risnudlar
  • 1 msk sesamfrön
  • 180 g färska böngroddar
  • 0.5 msk sesamolja
  • 2 salladslökar, strimlade
  • 0.5 gurka, hyvlad
  • 0.5 kruka färsk mynta
  • salt
  • Till servering
  • 1 röd chili, strimlad
  • 2 lime, delade

Poké bowl med kyckling

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.67 (6 betyg)

Fräsch poke bowl med kyckling, risnudlar, böngroddar och goda kryddor. Smakerna av fisksås, lime och chili gör att man drömmer sig bort till det asiatiska köket.

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn färsen tillsden fått fin färg. Tillsätt vitlök och chili och stek någon minut. Häll i limesaft och fisksås. Smaka av med salt.
  2. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Rosta sesamfröna i torr panna till fin färg. Vänd runt böngroddarna i sesamolja och sesamfrön.
  3. Fördela nudlar och alla grönsaker i serveringsskålar. Toppa med färsk mynta, chili och lime att pressa över.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Nina

2020-08-19

Gott o enkelt med harmoniska smakar

Liknande recept

Spara recept

Julkalkon med cidersås

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Kyckling- och mozzarellapizza

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Kycklingcurrysoppa med äpple

Betyg
Betyg
(57)
Spara recept

Lotta Lundgren - Chicken patties i salladsblad

Betyg
Betyg
(147)
Spara recept

Stekt anka med apelsinsås och ugnsstekt pumpa

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Hel kyckling med äppelcidersås

Betyg
Betyg
(46)
Spara recept

Kyckling med kokbananpuré

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Apelsinkyckling

Betyg
Betyg
(94)