Pizza med färskost och grönkål

Betyg (1-5):
2.75 (8 betyg)

En botten gjord på broccoli? Ja, det är faktiskt jättegott!

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:200º-225º
2 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (14)
  • 1 stjälken från broccoli
  • 3 ägg
  • 1 dl mandelmjöl
  • 1 dl bovetemjöl
  • 1 tsk torkad oregano
  • 2 krm röd chilipeppar
  • 0.5 tsk salt
  • Topping:
  • 4 msk tomatsås, pizzasås
  • 70 g plockad färsk grönkål
  • 1 dl mascarpone
  • 1 mozzarella i bitar (125 g)
  • 2 msk pinjenötter
  • 20 basilikablad
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Skala broccolistammen och skär i bitar. Mixa till ett fint smul i en matberedare. Tillsätt resten av ingredienserna och mixa till en jämn smet.
  2. Lägg bakplåtspapper på två plåtar och häll ut hälften av smeten på vardera plåten. Dra ut smeten med en slickepott till rundlar. Förgrädda bottnarna ca 10 min i varmluftsugn eller i omgångar i vanlig ugn.
  3. Sänk värmen till 200°. Bred på tomatsås och fördela resten av toppingen på pizzorna. Grädda 5–10 min, tills osten smält och de har fin färg. Dra ett varv med pepparkvarnen och servera direkt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Martin

2015-12-19

Grymt gott

Johan

2015-12-12

Fruktansvärt hemsk smak, nästan oätlig.

Liknande recept

Klassisk halloumiburgare

(24)

Vårrullar med rödkål och asiatisk dippsås

(17)

Thailändska minibiffar med bönsallad och zucchini

(13)

Pulled chickenbreast i wrap med avokado och rödkålssallad

(4)

Portabello- och aubergineburgare

(2)

Fake fried chicken med coleslaw

(5)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(2)

Räksallad med japansk dressing

(90)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 1 stjälken från broccoli
  • 3 ägg
  • 1 dl mandelmjöl
  • 1 dl bovetemjöl
  • 1 tsk torkad oregano
  • 2 krm röd chilipeppar
  • 0.5 tsk salt
  • Topping:
  • 4 msk tomatsås, pizzasås
  • 70 g plockad färsk grönkål
  • 1 dl mascarpone
  • 1 mozzarella i bitar (125 g)
  • 2 msk pinjenötter
  • 20 basilikablad
  • svartpeppar

Pizza med färskost och grönkål

Betyg (1-5):
2.75 (8 betyg)

En botten gjord på broccoli? Ja, det är faktiskt jättegott!

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:200º-225º
2 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Skala broccolistammen och skär i bitar. Mixa till ett fint smul i en matberedare. Tillsätt resten av ingredienserna och mixa till en jämn smet.
  2. Lägg bakplåtspapper på två plåtar och häll ut hälften av smeten på vardera plåten. Dra ut smeten med en slickepott till rundlar. Förgrädda bottnarna ca 10 min i varmluftsugn eller i omgångar i vanlig ugn.
  3. Sänk värmen till 200°. Bred på tomatsås och fördela resten av toppingen på pizzorna. Grädda 5–10 min, tills osten smält och de har fin färg. Dra ett varv med pepparkvarnen och servera direkt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Martin

2015-12-19

Grymt gott

Johan

2015-12-12

Fruktansvärt hemsk smak, nästan oätlig.

Liknande recept

Klassisk halloumiburgare

(24)

Vårrullar med rödkål och asiatisk dippsås

(17)

Thailändska minibiffar med bönsallad och zucchini

(13)

Pulled chickenbreast i wrap med avokado och rödkålssallad

(4)

Portabello- och aubergineburgare

(2)

Fake fried chicken med coleslaw

(5)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(2)

Räksallad med japansk dressing

(90)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies