För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Picklad rotselleri

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 st rotselleri (ca 800g)
  • 3 dl vatten
  • 2 dl strösocker

Gör så här

  1. Skär bort skalet från rotsellerin. Skär i 1 cmtjocka skivor och sedan i mindre bitar.
  2. Koka bitarna i saltat vatten tills mjuka. Blanda vatten,socker och ättika i en skål.
  3. Lägg ner den varmarotsellerin och låt svalna i lagen innan den ställsin i kylen. Håller i kylskåpet ca 1 vecka.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Tre nyårssnittar på crostinis

(17)

Rödbetor med pestodipp

(13)

Rotfruktschips med löjromsdipp

(12)

Frasig minipizza

(20)

Kanel- och apelsinglaserad palsternacka

(14)

Grönkålsslaw

(5)

Rödbetssallad

(11)

Rostade rotfrukter med saffransaioli

(6)
3 st
  • Ingredienser (3)
  • 1 st rotselleri (ca 800g)
  • 3 dl vatten
  • 2 dl strösocker

Picklad rotselleri

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär bort skalet från rotsellerin. Skär i 1 cmtjocka skivor och sedan i mindre bitar.
  2. Koka bitarna i saltat vatten tills mjuka. Blanda vatten,socker och ättika i en skål.
  3. Lägg ner den varmarotsellerin och låt svalna i lagen innan den ställsin i kylen. Håller i kylskåpet ca 1 vecka.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Tre nyårssnittar på crostinis

(17)

Rödbetor med pestodipp

(13)

Rotfruktschips med löjromsdipp

(12)

Frasig minipizza

(20)

Kanel- och apelsinglaserad palsternacka

(14)

Grönkålsslaw

(5)

Rödbetssallad

(11)

Rostade rotfrukter med saffransaioli

(6)