Pasta med makrill och tomatsås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.59 (17 betyg)

Middag på bordet på några minuter. Och känslan är genuint italiensk! Recept av: Liselott Forslin/ Sundkurs.se och foto: Ulrika Ekblom

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 280 g fullkornsspagetti
  • 250 g makrill i tomatsås (2 askar)
  • 1 dl urkärnad kalamataoliv
  • 70 g babyspenat
  • 1 dl strimlad bladpersilja
  • salt och nymald svartpeppar

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Låt rinna av men spara 2 dl av pastavattnet.
  2. Lägg tillbaka pastan i kastrullen och lägg i makrillen med tomatsåsen och pastavattnet. Tillsätt oliver och spenat och värm tills spenaten sjunkit ihop. Rör ner persiljan och smaka av med salt och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anna-Lena

2019-01-15

Snabblagat, gott, nyttigt!

Liknande recept

Spara recept

Spenatfyllda spättafiléer

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Grönsakssoppa med lax och krutonger

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Asiatisk fisk med sesamstekt ris

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Citrusinkokt lax med fänkål och paprika

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Sej med grillad paprika och parmesan

Betyg
Betyg
(115)
Spara recept

Pulled lax med blomkålscouscous

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Varmrökt lax med gurksallad

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Bräckt lax med spenat och mangosalsa

Betyg
Betyg
(9)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 280 g fullkornsspagetti
  • 250 g makrill i tomatsås (2 askar)
  • 1 dl urkärnad kalamataoliv
  • 70 g babyspenat
  • 1 dl strimlad bladpersilja
  • salt och nymald svartpeppar

Pasta med makrill och tomatsås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.59 (17 betyg)

Middag på bordet på några minuter. Och känslan är genuint italiensk! Recept av: Liselott Forslin/ Sundkurs.se och foto: Ulrika Ekblom

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Låt rinna av men spara 2 dl av pastavattnet.
  2. Lägg tillbaka pastan i kastrullen och lägg i makrillen med tomatsåsen och pastavattnet. Tillsätt oliver och spenat och värm tills spenaten sjunkit ihop. Rör ner persiljan och smaka av med salt och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anna-Lena

2019-01-15

Snabblagat, gott, nyttigt!

Liknande recept

Spara recept

Spenatfyllda spättafiléer

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Grönsakssoppa med lax och krutonger

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Asiatisk fisk med sesamstekt ris

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Citrusinkokt lax med fänkål och paprika

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Sej med grillad paprika och parmesan

Betyg
Betyg
(115)
Spara recept

Pulled lax med blomkålscouscous

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Varmrökt lax med gurksallad

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Bräckt lax med spenat och mangosalsa

Betyg
Betyg
(9)