För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Pasta med makrill och tomatsås

Betyg (1-5):
3.46 (13 betyg)

Middag på bordet på några minuter. Och känslan är genuint italiensk! Recept av: Liselott Forslin/ Sundkurs.se och foto: Ulrika Ekblom

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 280 g fullkornsspagetti
  • 250 g makrill i tomatsås (2 askar)
  • 1 dl urkärnad kalamataoliv
  • 70 g babyspenat
  • 1 dl strimlad bladpersilja
  • salt och nymald svartpeppar

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Låt rinna av men spara 2 dl av pastavattnet.
  2. Lägg tillbaka pastan i kastrullen och lägg i makrillen med tomatsåsen och pastavattnet. Tillsätt oliver och spenat och värm tills spenaten sjunkit ihop. Rör ner persiljan och smaka av med salt och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anna-Lena

2019-01-15

Snabblagat, gott, nyttigt!

Liknande recept

Spenatfyllda spättafiléer

(9)

Bräckt lax med spenat och mangosalsa

(7)

Laxfilé med zucchinisallad och pepparrotsyoghurt

(8)

Lax- och spenatpaj

(94)

Citrusinkokt lax med fänkål och paprika

(6)

Asiatisk fisk med sesamstekt ris

(6)

Ugnsbakad laxfilé med ägg- och avokadoröra

(20)

Torsk i buljong med grönsaker

(4)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 280 g fullkornsspagetti
  • 250 g makrill i tomatsås (2 askar)
  • 1 dl urkärnad kalamataoliv
  • 70 g babyspenat
  • 1 dl strimlad bladpersilja
  • salt och nymald svartpeppar

Pasta med makrill och tomatsås

Betyg (1-5):
3.46 (13 betyg)

Middag på bordet på några minuter. Och känslan är genuint italiensk! Recept av: Liselott Forslin/ Sundkurs.se och foto: Ulrika Ekblom

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Låt rinna av men spara 2 dl av pastavattnet.
  2. Lägg tillbaka pastan i kastrullen och lägg i makrillen med tomatsåsen och pastavattnet. Tillsätt oliver och spenat och värm tills spenaten sjunkit ihop. Rör ner persiljan och smaka av med salt och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anna-Lena

2019-01-15

Snabblagat, gott, nyttigt!

Liknande recept

Spenatfyllda spättafiléer

(9)

Bräckt lax med spenat och mangosalsa

(7)

Laxfilé med zucchinisallad och pepparrotsyoghurt

(8)

Lax- och spenatpaj

(94)

Citrusinkokt lax med fänkål och paprika

(6)

Asiatisk fisk med sesamstekt ris

(6)

Ugnsbakad laxfilé med ägg- och avokadoröra

(20)

Torsk i buljong med grönsaker

(4)