Pascha med hallon och blåbär

Betyg (1-5):
4 (5 betyg)

Ett slags superfräsch ostkaka med citron.

Tillagningstid: 20 min + 1 dygn i kyl
12 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 14 st
  • 250 g smör, rumsvarmt
  • 2 dl strösocker
  • 5 äggulor
  • 1 kg kvarg (10 %)
  • 2 dl mandelmjöl
  • 3 dl gräddfil
  • 1 citron, finrivet skal och saft
  • 0.5 tsk vaniljpulver
  • Rårörda hallon
  • 225 g frysta hallon, lätt tinade
  • 2 msk strösocker
  • Till servering
  • färska blåbär
  • färska hallon
  • citronmeliss
  • florsocker

Gör så här

  1. Vispa smör och socker fluffigt. Vispa i äggulorna,en i taget. Rör ner resten av ingredienserna.
  2. Lägg en tunn kökshandduk i ett durkslag ochhäll i smeten. Låt stå i kylen (över en skål) ett dygn.Rårörda hallon: Rör hallon med socker tillssockret smält.
  3. Vänd upp paschan på ett serveringsfat ochgarnera med färska bär och ev citronmeliss.Pudra över florsocker. Servera med rårörda hallon.

Tips

Gör marängerav vitorna.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop redaktör

2017-04-25

Till Gunilla: Paschan är beräknad till 12 portioner.

Danielle

2017-04-19

Hej Stina andra typer av nötmjöl fungerar eller om du mixar solroskärnor till ett mjöl. (blir dock inte samma smak och är inte provlagat med solroskärnor).

Stina

2017-04-10

Vad kan man ha istället för mandelmjöl?

Gunilla

2017-04-10

Jag undrar hur många personer den är beräknad till!???

Liknande recept

Smulpaj med blåbär och vit choklad - Coop

(22)

Gräddtårta med rabarber och jordgubbar - Coop

(2)

Jordgubbsglass med vaniljdrömmar - Coop

(1)

Frasvåfflor - Coop

(123)

Kladdkaka grundrecept - Coop

(779)

Vattenmelonsoppa - Coop

(0)

Hallonsmoothie - Coop

(7)

Banan- och kokosglass med rå kolasås och rostade mandlar - Coop

(19)
14 st
  • Ingredienser 14 st
  • 250 g smör, rumsvarmt
  • 2 dl strösocker
  • 5 äggulor
  • 1 kg kvarg (10 %)
  • 2 dl mandelmjöl
  • 3 dl gräddfil
  • 1 citron, finrivet skal och saft
  • 0.5 tsk vaniljpulver
  • Rårörda hallon
  • 225 g frysta hallon, lätt tinade
  • 2 msk strösocker
  • Till servering
  • färska blåbär
  • färska hallon
  • citronmeliss
  • florsocker

Pascha med hallon och blåbär

Betyg (1-5):
4 (5 betyg)

Ett slags superfräsch ostkaka med citron.

Tillagningstid: 20 min + 1 dygn i kyl
12 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vispa smör och socker fluffigt. Vispa i äggulorna,en i taget. Rör ner resten av ingredienserna.
  2. Lägg en tunn kökshandduk i ett durkslag ochhäll i smeten. Låt stå i kylen (över en skål) ett dygn.Rårörda hallon: Rör hallon med socker tillssockret smält.
  3. Vänd upp paschan på ett serveringsfat ochgarnera med färska bär och ev citronmeliss.Pudra över florsocker. Servera med rårörda hallon.

Tips

Gör marängerav vitorna.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop redaktör

2017-04-25

Till Gunilla: Paschan är beräknad till 12 portioner.

Danielle

2017-04-19

Hej Stina andra typer av nötmjöl fungerar eller om du mixar solroskärnor till ett mjöl. (blir dock inte samma smak och är inte provlagat med solroskärnor).

Stina

2017-04-10

Vad kan man ha istället för mandelmjöl?

Gunilla

2017-04-10

Jag undrar hur många personer den är beräknad till!???

Liknande recept

Smulpaj med blåbär och vit choklad - Coop

(22)

Gräddtårta med rabarber och jordgubbar - Coop

(2)

Jordgubbsglass med vaniljdrömmar - Coop

(1)

Frasvåfflor - Coop

(123)

Kladdkaka grundrecept - Coop

(779)

Vattenmelonsoppa - Coop

(0)

Hallonsmoothie - Coop

(7)

Banan- och kokosglass med rå kolasås och rostade mandlar - Coop

(19)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies