Omelett "man tar vad man har"

Betyg (1-5):
3.42 (26 betyg)

Tillagningstid: 10 min
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 7 st
  • 5 ägg
  • 0.5 dl vatten
  • svartpeppar
  • 1 msk olivolja
  • 3 dl hackade grönsaker, t ex lök, paprika och champinjoner
  • 4 skivor skinka, salami eller rökt lax
  • 1 dl riven eller smulad ost, t ex hushålls- eller fetaost

Gör så här

  1. Vispa ihop ägg, vatten, salt och peppar. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs grönsakerna och ev skinka, salami eller rökt lax någon minut.
  2. Häll över äggblandningen och sprid ut allt jämnt i pannan. Stek på medelvärme tills omeletten nästan har stelnat. Strö över ost och garnera ev med någon färsk ört. Stek lite till och stjälp upp på tallriken. Servera med en grönsallad.

Tips

Gör en omelett på helgens rester.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pizza med auberginekräm och kronärtskocka - Coop

(3)

Quesadilla med quinoa och chili - Coop

(7)

Frasvåfflor - Coop

(123)

Börek (Spenat- och fetaostfyllda filodegssnurror) - Coop

(6)

Svampburgare med avokadokräm, groddar och picklad rödlök - Coop

(0)

Supergreen smoothie bowl - Coop

(2)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(41)

Wrap med curryröra på tofu - Coop

(7)
7 st
  • Ingredienser 7 st
  • 5 ägg
  • 0.5 dl vatten
  • svartpeppar
  • 1 msk olivolja
  • 3 dl hackade grönsaker, t ex lök, paprika och champinjoner
  • 4 skivor skinka, salami eller rökt lax
  • 1 dl riven eller smulad ost, t ex hushålls- eller fetaost

Omelett "man tar vad man har"

Betyg (1-5):
3.42 (26 betyg)

Tillagningstid: 10 min
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vispa ihop ägg, vatten, salt och peppar. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs grönsakerna och ev skinka, salami eller rökt lax någon minut.
  2. Häll över äggblandningen och sprid ut allt jämnt i pannan. Stek på medelvärme tills omeletten nästan har stelnat. Strö över ost och garnera ev med någon färsk ört. Stek lite till och stjälp upp på tallriken. Servera med en grönsallad.

Tips

Gör en omelett på helgens rester.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pizza med auberginekräm och kronärtskocka - Coop

(3)

Quesadilla med quinoa och chili - Coop

(7)

Frasvåfflor - Coop

(123)

Börek (Spenat- och fetaostfyllda filodegssnurror) - Coop

(6)

Svampburgare med avokadokräm, groddar och picklad rödlök - Coop

(0)

Supergreen smoothie bowl - Coop

(2)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella - Coop

(41)

Wrap med curryröra på tofu - Coop

(7)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies