Nutella semifreddo

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 20 min + 5 tim i frysen
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (5)
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl Nutella
  • 2 äggvitor
  • Topping:
  • strössel
  • hyvlad choklad

Gör så här

  1. Vispa grädden fluffig tillsammans med nutellan. Vispa äggvitan till ett fast skum. Vänd försiktigt ner äggvitan i grädden. Fyll små pappersmuggar med smeten. Låt stå i frysen minst 5 tim.
  2. Garnera med strössel och choklad vid servering.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Glutenfria våfflor

(11)

Frukt och bär med vaniljkräm

(1)

Jordgubbstårta med fläder och mandelmassa

(72)

Saras påsktårta

(177)

Fryst apelsinsabayon med tropisk fruktsallad

(3)

Påsktårta

(177)

Äggtoddy med apelsin

(1)

Petis choux-semlor med hallongrädde

(7)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl Nutella
  • 2 äggvitor
  • Topping:
  • strössel
  • hyvlad choklad

Nutella semifreddo

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 20 min + 5 tim i frysen
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vispa grädden fluffig tillsammans med nutellan. Vispa äggvitan till ett fast skum. Vänd försiktigt ner äggvitan i grädden. Fyll små pappersmuggar med smeten. Låt stå i frysen minst 5 tim.
  2. Garnera med strössel och choklad vid servering.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Glutenfria våfflor

(11)

Frukt och bär med vaniljkräm

(1)

Jordgubbstårta med fläder och mandelmassa

(72)

Saras påsktårta

(177)

Fryst apelsinsabayon med tropisk fruktsallad

(3)

Påsktårta

(177)

Äggtoddy med apelsin

(1)

Petis choux-semlor med hallongrädde

(7)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies