För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Nudelsallad med japansk omelett och kokosdressing

Betyg (1-5):
3.83 (6 betyg)

Så god nudelrätt med vitkål, morötter, rädisor och cashewnötter som serveras med en kokosdressing och en omelett.

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 250 g risnudlar
  • 300 g färsk vitkål, tunt strimlad
  • 200 g morötter, grovt rivna
  • 3 salladslökar, tunt skivade
  • 125 g rädisor, tunt skivade
  • 1 dl kokosflakes
  • 1 dl salta cashewnötter, grovhackade
  • 1 tsk chiliflakes
  • Japansk omelett
  • 4 ägg
  • 1 dl vatten
  • 1 msk socker
  • 0.5 tsk salt
  • kokosolja eller olivolja, till stekning
  • Dressing
  • 1 dl kokosmjölk
  • 3 msk japansk soja
  • 2 msk finriven färsk ingefära
  • 1 lime, finrivet skal och pressad saft

Gör så här

  1. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Skölj av i kallt vatten och låt rinna av. Skär upp alla grönsaker. Blanda ihop alla ingredienser till dressingen.
  2. Vispa ihop ägg, vatten och socker. Stek supertunna pannkakor av smeten på låg värme i lite olja. Stek på ena sidan bara, lägg på skärbrädan och skär i breda strimlor.
  3. Vänd ihop nudlarna med dressing, grönsaker och ägg. Fördela i burkar/skålar och toppa med kokosflakes, cashewnötter och chiliflakes.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Maja

2020-07-01

Ganska smaklös...

Mikael

2020-05-24

Mycket gott men tog betydligt längre än 35 minuter för mig.

Liknande recept

Rispappersrullar med dippsås

(5)

Laxbiffar med nudelsallad

(21)

Strimlad skinkschnitzel med nudlar

(5)

Thainudlar med ingefära

(1)

Risnudelsallad med broccoli

(10)

Vegetarisk curry med gröna nudlar

(9)

Snabbnudlar med stekt ägg

(20)

Wokgryta med nudlar och currypasta

(4)
17 st
  • Ingredienser (17)
  • 250 g risnudlar
  • 300 g färsk vitkål, tunt strimlad
  • 200 g morötter, grovt rivna
  • 3 salladslökar, tunt skivade
  • 125 g rädisor, tunt skivade
  • 1 dl kokosflakes
  • 1 dl salta cashewnötter, grovhackade
  • 1 tsk chiliflakes
  • Japansk omelett
  • 4 ägg
  • 1 dl vatten
  • 1 msk socker
  • 0.5 tsk salt
  • kokosolja eller olivolja, till stekning
  • Dressing
  • 1 dl kokosmjölk
  • 3 msk japansk soja
  • 2 msk finriven färsk ingefära
  • 1 lime, finrivet skal och pressad saft

Nudelsallad med japansk omelett och kokosdressing

Betyg (1-5):
3.83 (6 betyg)

Så god nudelrätt med vitkål, morötter, rädisor och cashewnötter som serveras med en kokosdressing och en omelett.

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Skölj av i kallt vatten och låt rinna av. Skär upp alla grönsaker. Blanda ihop alla ingredienser till dressingen.
  2. Vispa ihop ägg, vatten och socker. Stek supertunna pannkakor av smeten på låg värme i lite olja. Stek på ena sidan bara, lägg på skärbrädan och skär i breda strimlor.
  3. Vänd ihop nudlarna med dressing, grönsaker och ägg. Fördela i burkar/skålar och toppa med kokosflakes, cashewnötter och chiliflakes.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Maja

2020-07-01

Ganska smaklös...

Mikael

2020-05-24

Mycket gott men tog betydligt längre än 35 minuter för mig.

Liknande recept

Rispappersrullar med dippsås

(5)

Laxbiffar med nudelsallad

(21)

Strimlad skinkschnitzel med nudlar

(5)

Thainudlar med ingefära

(1)

Risnudelsallad med broccoli

(10)

Vegetarisk curry med gröna nudlar

(9)

Snabbnudlar med stekt ägg

(20)

Wokgryta med nudlar och currypasta

(4)