Nässel- och prästostdipp

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.5 (2 betyg)

Med smak av försommargrönska och rivig prästost.

Tillagningstid: 25 minuter
5 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 liter färska, späda nässlor (eller 70 g babyspenat)
  • 70 g babyspenat
  • 1 liten fänkål
  • 1 dl skalad sötmandel
  • 1 dl rapsolja
  • 2 dl riven prästost
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Koka upp lättsaltat vatten i en kastrull. Lägg i de avsköljda nässlorna/70 g spenat och ge ett kort uppkok. Ta upp och kyl ner. Pressa ut överflödig vätska.
  2. Mixa samman förvällda nässlor/spenat, färsk spenat, fint skuren fänkål och mandel. Tillsätt olja och mixa eller vänd ner prästosten. Salta.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Filodegsknyten med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Tortillapizza med rostad majs- och gurksallad

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Chèvregratinerade kronärtskocksbottnar

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Stekt tofu och ostfyllda jalapeños

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Ljummen primörsallad med brynt smör och Västerbottensost

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Quesadillas med avokadoröra

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Vegetarisk pizza bianco på grillen

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Enchilada med bbq-kyckling

Betyg
Betyg
(7)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 1 liter färska, späda nässlor (eller 70 g babyspenat)
  • 70 g babyspenat
  • 1 liten fänkål
  • 1 dl skalad sötmandel
  • 1 dl rapsolja
  • 2 dl riven prästost
  • 0.5 tsk salt

Nässel- och prästostdipp

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.5 (2 betyg)

Med smak av försommargrönska och rivig prästost.

Tillagningstid: 25 minuter
5 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka upp lättsaltat vatten i en kastrull. Lägg i de avsköljda nässlorna/70 g spenat och ge ett kort uppkok. Ta upp och kyl ner. Pressa ut överflödig vätska.
  2. Mixa samman förvällda nässlor/spenat, färsk spenat, fint skuren fänkål och mandel. Tillsätt olja och mixa eller vänd ner prästosten. Salta.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Filodegsknyten med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Tortillapizza med rostad majs- och gurksallad

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Chèvregratinerade kronärtskocksbottnar

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Stekt tofu och ostfyllda jalapeños

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Ljummen primörsallad med brynt smör och Västerbottensost

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Quesadillas med avokadoröra

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Vegetarisk pizza bianco på grillen

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Enchilada med bbq-kyckling

Betyg
Betyg
(7)