För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Nacho de lux med pulled pork

Betyg (1-5):
4.1 (10 betyg)

Ostgratinerade nachos är den perfekta plockmaten. Det blir extra matigt om de toppas med pulled pork. Lägg på tillbehören så blir det med ens nacho de lux!

Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g pulled pork
  • 240 g tacosås
  • 200 g nachochips
  • 3 dl riven ost, gärna cheddar
  • 1 dl jalapeño
  • 100 g körsbärstomater, skivade
  • 1 salladslök, strimlad
  • 0.5 rödlök, strimlad
  • 30 g sallad
  • 2 dl gräddfil

Gör så här

  1. Strimla köttet med 2 gafflar och lägg i en stekpanna. Häll i tacosåsen och stek på medelvärme tills köttet är varmt.
  2. Fördela nachochips på tallrikar eller serveringsfat. Lägg kött och riven ost ovanpå. Ställ in i mikro eller ugn tills osten smält.
  3. Toppa med jalapeños, tomater, lök, sallad och ringla över gräddfil.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Katarina

2020-01-04

Gott! Enkelt att göra och imponerar på barn som vuxna!

Daniel

2018-02-24

Fantastiskt gott och enkelt. Perfekt om man vill byta ut tacos på fredagen :)

Liknande recept

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

(21)

Rostad potatis med vitlökssås och friterad kapris

(15)

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Klassisk laxburgare

(5)

Laxtaco

(9)

Taco med röda linser

(13)

Cashewnötstaco

(14)

Vegetarisk tacos med cashewfärs

(7)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 400 g pulled pork
  • 240 g tacosås
  • 200 g nachochips
  • 3 dl riven ost, gärna cheddar
  • 1 dl jalapeño
  • 100 g körsbärstomater, skivade
  • 1 salladslök, strimlad
  • 0.5 rödlök, strimlad
  • 30 g sallad
  • 2 dl gräddfil

Nacho de lux med pulled pork

Betyg (1-5):
4.1 (10 betyg)

Ostgratinerade nachos är den perfekta plockmaten. Det blir extra matigt om de toppas med pulled pork. Lägg på tillbehören så blir det med ens nacho de lux!

Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Strimla köttet med 2 gafflar och lägg i en stekpanna. Häll i tacosåsen och stek på medelvärme tills köttet är varmt.
  2. Fördela nachochips på tallrikar eller serveringsfat. Lägg kött och riven ost ovanpå. Ställ in i mikro eller ugn tills osten smält.
  3. Toppa med jalapeños, tomater, lök, sallad och ringla över gräddfil.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Katarina

2020-01-04

Gott! Enkelt att göra och imponerar på barn som vuxna!

Daniel

2018-02-24

Fantastiskt gott och enkelt. Perfekt om man vill byta ut tacos på fredagen :)

Liknande recept

Krispiga bönbollar i pitabröd med yoghurtsås

(21)

Rostad potatis med vitlökssås och friterad kapris

(15)

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Klassisk laxburgare

(5)

Laxtaco

(9)

Taco med röda linser

(13)

Cashewnötstaco

(14)

Vegetarisk tacos med cashewfärs

(7)