Nacho de lux med pulled pork

Betyg (1-5):
4.2 (5 betyg)

Ostgratinerade nachos är den perfekta plockmaten. Det blir extra matigt om de toppas med pulled pork. Lägg på tillbehören så blir det med ens nacho de lux!

Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 10 st
  • 400 g pulled pork
  • 240 g tacosås
  • 200 g nachochips
  • 3 dl riven ost, gärna cheddar
  • 1 dl jalapeño
  • 100 g körsbärstomater, skivade
  • 1 salladslök, strimlad
  • 0.5 rödlök, strimlad
  • 30 g sallad
  • 2 dl gräddfil

Gör så här

  1. Strimla köttet med 2 gafflar och lägg i en stekpanna. Häll i tacosåsen och stek på medelvärme tills köttet är varmt.
  2. Fördela nachochips på tallrikar eller serveringsfat. Lägg kött och riven ost ovanpå. Ställ in i mikro eller ugn tills osten smält.
  3. Toppa med jalapeños, tomater, lök, sallad och ringla över gräddfil.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Daniel

2018-02-24

Fantastiskt gott och enkelt. Perfekt om man vill byta ut tacos på fredagen :)

Liknande recept

Rostad potatis med vitlökssås och friterad kapris - Coop

(2)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(10)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Risfyllda grönsaker - Coop

(0)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Flatbread med julskinka och grönkålschips - Coop

(0)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(3)
10 st
  • Ingredienser 10 st
  • 400 g pulled pork
  • 240 g tacosås
  • 200 g nachochips
  • 3 dl riven ost, gärna cheddar
  • 1 dl jalapeño
  • 100 g körsbärstomater, skivade
  • 1 salladslök, strimlad
  • 0.5 rödlök, strimlad
  • 30 g sallad
  • 2 dl gräddfil

Nacho de lux med pulled pork

Betyg (1-5):
4.2 (5 betyg)

Ostgratinerade nachos är den perfekta plockmaten. Det blir extra matigt om de toppas med pulled pork. Lägg på tillbehören så blir det med ens nacho de lux!

Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Strimla köttet med 2 gafflar och lägg i en stekpanna. Häll i tacosåsen och stek på medelvärme tills köttet är varmt.
  2. Fördela nachochips på tallrikar eller serveringsfat. Lägg kött och riven ost ovanpå. Ställ in i mikro eller ugn tills osten smält.
  3. Toppa med jalapeños, tomater, lök, sallad och ringla över gräddfil.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Daniel

2018-02-24

Fantastiskt gott och enkelt. Perfekt om man vill byta ut tacos på fredagen :)

Liknande recept

Rostad potatis med vitlökssås och friterad kapris - Coop

(2)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(10)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Risfyllda grönsaker - Coop

(0)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Flatbread med julskinka och grönkålschips - Coop

(0)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(3)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies