Morotsnudelsallad med biff

Betyg (1-5):
4.33 (3 betyg)

Att använda svarvade grönsaker som nudlar är ett lätt sätt att få i sig grönsaker. Och gott är det också! Blanda med en asiatisk dressing och toppa med en saftig bit biff i skivor.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 15 st
  • 500 g morotsspaghetti, Hackat och klart
  • 2 salladslökar, skivade
  • 1 kruka koriander, grovhackad
  • 1 dl salta jordnötter, grovhackade
  • Dressing:
  • 1 lime, finrivet skal (endast det gröna) och pressad saft
  • 1 msk fisksås
  • 1 msk flytande honung
  • 1 tsk ättiksprit (12 %)
  • 0.5 tsk sesamolja
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 1 röd chili, finhackad
  • Biff:
  • 600 g biff eller entrecote i skivor
  • flingsalt
  • svartpeppar
  • 1 msk smör

Gör så här

  1. Koka upp en stor kastrull med saltat vatten. Blanda alla ingredienserna till dressingen.
  2. Lägg ner morötterna i det kokande vattnet och låt koka ca 2 min. Häll av vattnet i ett durkslag och låt morötterna ånga av. Vänd runt med salladslök, koriander och dressingen. Toppa med jordnötter.
  3. Salta och peppra köttet och stek i smör till önskad stekgrad. Skär köttet i skivor och servera med morotssalladen. Garnera gärna med koriander.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(3)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(10)

Flatbread med julskinka och grönkålschips - Coop

(0)

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni - Coop

(174)

Bowl med sashimilax - Coop

(2)
15 st
  • Ingredienser 15 st
  • 500 g morotsspaghetti, Hackat och klart
  • 2 salladslökar, skivade
  • 1 kruka koriander, grovhackad
  • 1 dl salta jordnötter, grovhackade
  • Dressing:
  • 1 lime, finrivet skal (endast det gröna) och pressad saft
  • 1 msk fisksås
  • 1 msk flytande honung
  • 1 tsk ättiksprit (12 %)
  • 0.5 tsk sesamolja
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 1 röd chili, finhackad
  • Biff:
  • 600 g biff eller entrecote i skivor
  • flingsalt
  • svartpeppar
  • 1 msk smör

Morotsnudelsallad med biff

Betyg (1-5):
4.33 (3 betyg)

Att använda svarvade grönsaker som nudlar är ett lätt sätt att få i sig grönsaker. Och gott är det också! Blanda med en asiatisk dressing och toppa med en saftig bit biff i skivor.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka upp en stor kastrull med saltat vatten. Blanda alla ingredienserna till dressingen.
  2. Lägg ner morötterna i det kokande vattnet och låt koka ca 2 min. Häll av vattnet i ett durkslag och låt morötterna ånga av. Vänd runt med salladslök, koriander och dressingen. Toppa med jordnötter.
  3. Salta och peppra köttet och stek i smör till önskad stekgrad. Skär köttet i skivor och servera med morotssalladen. Garnera gärna med koriander.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(3)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(10)

Flatbread med julskinka och grönkålschips - Coop

(0)

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni - Coop

(174)

Bowl med sashimilax - Coop

(2)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies