För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Somrig sallad med mexikanska smaker på kyckling, svamp, tomater, svarta bönor, avokado och nachochips

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 färska majskolvar
  • 2 gemsallad
  • 100 g champinjoner, skivade
  • 200 g körsbärstomater, delade
  • 190 g kokta svarta bönor
  • 1 dl inlagda jalapenos
  • 2 stekta kycklingfiléer (kanske gårdagens grillade eller köp grillad kyckling)
  • 100 g nachochips
  • salt
  • Dressing
  • 1 avokado
  • 1.5 dl naturell yoghurt
  • salt

Gör så här

  1. Stek eller koka majskolvarna på medelvärme tills majskornen är mjuka, ca 15 min (är de förkokta räcker 5 min). Salta och skär i bitar.

Dressing:

  1. Mixa avokado och yoghurt till en rinnig dressing. Smaka av med salt.
  2. Fördela salladsblad, champinjoner, tomater, bönor, jalapeños och skivad kyckling på ett serveringsfat. Ringla över dressingen och toppa med nachochips och picklad rödlök. Recept på picklad rödlök hittar du på coop.se

Tips

Gott att servera med färsk koriander

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Magdalena

2020-02-15

En favorit här hemma!

Liknande recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(6)

Kycklinglårfilé i ugn med vitlök

(39)

Räktacos

(14)

Indiskt kryddris

(15)

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

(7)

Zucchinistubbar med röda linser och matvete

(28)

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

(5)

Pumpapaj

(14)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 2 färska majskolvar
  • 2 gemsallad
  • 100 g champinjoner, skivade
  • 200 g körsbärstomater, delade
  • 190 g kokta svarta bönor
  • 1 dl inlagda jalapenos
  • 2 stekta kycklingfiléer (kanske gårdagens grillade eller köp grillad kyckling)
  • 100 g nachochips
  • salt
  • Dressing
  • 1 avokado
  • 1.5 dl naturell yoghurt
  • salt

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Somrig sallad med mexikanska smaker på kyckling, svamp, tomater, svarta bönor, avokado och nachochips

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek eller koka majskolvarna på medelvärme tills majskornen är mjuka, ca 15 min (är de förkokta räcker 5 min). Salta och skär i bitar.

Dressing:

  1. Mixa avokado och yoghurt till en rinnig dressing. Smaka av med salt.
  2. Fördela salladsblad, champinjoner, tomater, bönor, jalapeños och skivad kyckling på ett serveringsfat. Ringla över dressingen och toppa med nachochips och picklad rödlök. Recept på picklad rödlök hittar du på coop.se

Tips

Gott att servera med färsk koriander

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Magdalena

2020-02-15

En favorit här hemma!

Liknande recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(6)

Kycklinglårfilé i ugn med vitlök

(39)

Räktacos

(14)

Indiskt kryddris

(15)

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

(7)

Zucchinistubbar med röda linser och matvete

(28)

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

(5)

Pumpapaj

(14)