Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Somrig sallad med mexikanska smaker på kyckling, svamp, tomater, svarta bönor, avokado och nachochips

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 färska majskolvar
  • 2 gemsallad
  • 100 g champinjoner, skivade
  • 200 g körsbärstomater, delade
  • 190 g kokta svarta bönor
  • 1 dl inlagda jalapenos
  • 2 stekta kycklingfiléer (kanske gårdagens grillade eller köp grillad kyckling)
  • 100 g nachochips
  • salt
  • Dressing
  • 1 avokado
  • 1.5 dl naturell yoghurt
  • salt

Gör så här

  1. Stek eller koka majskolvarna på medelvärme tills majskornen är mjuka, ca 15 min (är de förkokta räcker 5 min). Salta och skär i bitar.

Dressing:

  1. Mixa avokado och yoghurt till en rinnig dressing. Smaka av med salt.
  2. Fördela salladsblad, champinjoner, tomater, bönor, jalapeños och skivad kyckling på ett serveringsfat. Ringla över dressingen och toppa med nachochips och picklad rödlök. Recept på picklad rödlök hittar du på coop.se

Tips

Gott att servera med färsk koriander

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Christian a b

2020-08-03

Det här var så gott!

Magdalena

2020-02-15

En favorit här hemma!

Liknande recept

Spara recept

Kycklinglårfilé i ugn med vitlök

Betyg
Betyg
(138)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Risnudelsallad med broccoli

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Räktacos

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Pumpapaj

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Fyllda auberginer

Betyg
Betyg
(27)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 2 färska majskolvar
  • 2 gemsallad
  • 100 g champinjoner, skivade
  • 200 g körsbärstomater, delade
  • 190 g kokta svarta bönor
  • 1 dl inlagda jalapenos
  • 2 stekta kycklingfiléer (kanske gårdagens grillade eller köp grillad kyckling)
  • 100 g nachochips
  • salt
  • Dressing
  • 1 avokado
  • 1.5 dl naturell yoghurt
  • salt

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Somrig sallad med mexikanska smaker på kyckling, svamp, tomater, svarta bönor, avokado och nachochips

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek eller koka majskolvarna på medelvärme tills majskornen är mjuka, ca 15 min (är de förkokta räcker 5 min). Salta och skär i bitar.

Dressing:

  1. Mixa avokado och yoghurt till en rinnig dressing. Smaka av med salt.
  2. Fördela salladsblad, champinjoner, tomater, bönor, jalapeños och skivad kyckling på ett serveringsfat. Ringla över dressingen och toppa med nachochips och picklad rödlök. Recept på picklad rödlök hittar du på coop.se

Tips

Gott att servera med färsk koriander

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Christian a b

2020-08-03

Det här var så gott!

Magdalena

2020-02-15

En favorit här hemma!

Liknande recept

Spara recept

Kycklinglårfilé i ugn med vitlök

Betyg
Betyg
(138)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Risnudelsallad med broccoli

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Räktacos

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Pumpapaj

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Fyllda auberginer

Betyg
Betyg
(27)