Medelhavsfisk

Betyg (1-5):
3.56 (18 betyg)

Härligt saftig fisk med smak av tomater och kapris.

Tillagningstid: 40 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (10)
  • 1 kg potatis
  • 500 g sejfilé
  • 250 g körsbärstomater, delade
  • 2 salladslökar
  • 2 vitlöksklyftor, rivna
  • 2 msk kapris
  • 30 g spenat
  • 1 dl olivolja
  • 0.5 tsk svartpeppar, färskmalen
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Koka potatis i saltat vatten. Lägg fisken i en ugnsform och salta. Blanda tomater, lök, vitlök, kapris och spenat med olja. Häll över fisken och grädda mitt i ugnen ca 30 min. Peppra vid servering.
  2. Skär morötterna i tunna stavar och stek på svag värme i smör tills el dente mjuka. Smaka av med salt och servera til maten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Eric

2017-06-01

Fantastiskt gott och enkelt!

Helena

2016-10-06

Annorlunda då det är utan mejeriprodukt. Mycket gott!

Annika

2016-07-24

Otroligt gott!

Liknande recept

Laxfilé med zucchinisallad och pepparrotsyoghurt

(8)

Laxsida med couscoussallad

(10)

Lutfisk med bakade rotsaker och blomkålssås

(2)

Panerad torsk med broccolipuré och picklad lök

(40)

Gösfilé i paprika- och tomatsås

(2)

Spenatfyllda spättafiléer

(8)

Pastasallad med sparris och kallrökt lax

(53)

Saltbakad lax med fänkålssmak och tomater

(21)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 1 kg potatis
  • 500 g sejfilé
  • 250 g körsbärstomater, delade
  • 2 salladslökar
  • 2 vitlöksklyftor, rivna
  • 2 msk kapris
  • 30 g spenat
  • 1 dl olivolja
  • 0.5 tsk svartpeppar, färskmalen
  • 1 tsk salt

Medelhavsfisk

Betyg (1-5):
3.56 (18 betyg)

Härligt saftig fisk med smak av tomater och kapris.

Tillagningstid: 40 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka potatis i saltat vatten. Lägg fisken i en ugnsform och salta. Blanda tomater, lök, vitlök, kapris och spenat med olja. Häll över fisken och grädda mitt i ugnen ca 30 min. Peppra vid servering.
  2. Skär morötterna i tunna stavar och stek på svag värme i smör tills el dente mjuka. Smaka av med salt och servera til maten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Eric

2017-06-01

Fantastiskt gott och enkelt!

Helena

2016-10-06

Annorlunda då det är utan mejeriprodukt. Mycket gott!

Annika

2016-07-24

Otroligt gott!

Liknande recept

Laxfilé med zucchinisallad och pepparrotsyoghurt

(8)

Laxsida med couscoussallad

(10)

Lutfisk med bakade rotsaker och blomkålssås

(2)

Panerad torsk med broccolipuré och picklad lök

(40)

Gösfilé i paprika- och tomatsås

(2)

Spenatfyllda spättafiléer

(8)

Pastasallad med sparris och kallrökt lax

(53)

Saltbakad lax med fänkålssmak och tomater

(21)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies