Medelhavsfisk

Betyg (1-5):
3.56 (18 betyg)

Härligt saftig fisk med smak av tomater och kapris.

Tillagningstid: 40 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (10)
  • 1 kg potatis
  • 500 g sejfilé
  • 250 g körsbärstomater, delade
  • 2 salladslökar
  • 2 vitlöksklyftor, rivna
  • 2 msk kapris
  • 30 g spenat
  • 1 dl olivolja
  • 0.5 tsk svartpeppar, färskmalen
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Koka potatis i saltat vatten. Lägg fisken i en ugnsform och salta. Blanda tomater, lök, vitlök, kapris och spenat med olja. Häll över fisken och grädda mitt i ugnen ca 30 min. Peppra vid servering.
  2. Skär morötterna i tunna stavar och stek på svag värme i smör tills el dente mjuka. Smaka av med salt och servera til maten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Eric

2017-06-01

Fantastiskt gott och enkelt!

Helena

2016-10-06

Annorlunda då det är utan mejeriprodukt. Mycket gott!

Annika

2016-07-24

Otroligt gott!

Liknande recept

Laxfilé med zucchinisallad och pepparrotsyoghurt

(8)

Lutfisk med bakade rotsaker och blomkålssås

(2)

Ugnsbakad laxfilé med ägg- och avokadoröra

(19)

Laxsida med couscoussallad

(10)

Bräckt lax med spenat och mangosalsa

(7)

Asiatisk fisk med sesamstekt ris

(6)

Sej med grillad paprika och parmesan

(110)

Lax- och spenatpaj

(90)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 1 kg potatis
  • 500 g sejfilé
  • 250 g körsbärstomater, delade
  • 2 salladslökar
  • 2 vitlöksklyftor, rivna
  • 2 msk kapris
  • 30 g spenat
  • 1 dl olivolja
  • 0.5 tsk svartpeppar, färskmalen
  • 1 tsk salt

Medelhavsfisk

Betyg (1-5):
3.56 (18 betyg)

Härligt saftig fisk med smak av tomater och kapris.

Tillagningstid: 40 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka potatis i saltat vatten. Lägg fisken i en ugnsform och salta. Blanda tomater, lök, vitlök, kapris och spenat med olja. Häll över fisken och grädda mitt i ugnen ca 30 min. Peppra vid servering.
  2. Skär morötterna i tunna stavar och stek på svag värme i smör tills el dente mjuka. Smaka av med salt och servera til maten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Eric

2017-06-01

Fantastiskt gott och enkelt!

Helena

2016-10-06

Annorlunda då det är utan mejeriprodukt. Mycket gott!

Annika

2016-07-24

Otroligt gott!

Liknande recept

Laxfilé med zucchinisallad och pepparrotsyoghurt

(8)

Lutfisk med bakade rotsaker och blomkålssås

(2)

Ugnsbakad laxfilé med ägg- och avokadoröra

(19)

Laxsida med couscoussallad

(10)

Bräckt lax med spenat och mangosalsa

(7)

Asiatisk fisk med sesamstekt ris

(6)

Sej med grillad paprika och parmesan

(110)

Lax- och spenatpaj

(90)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies