För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Marinerade thailändska kycklingben

Betyg (1-5):
2 (3 betyg)

Marinerad kyckling med smak av lime och ingefära. Servera med ris och wokmix.

Tillagningstid: 35 minuter + tid för marinering
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 8 kycklingben
  • Marinad:
  • 0.5 dl japansk soja
  • 0.5 dl lime, pressad
  • 2 tsk riven färsk ingefära
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 tsk sesamolja
  • 1 tsk salt
  • Tillbehör:
  • 4 portioner kokt jasminris
  • 2 paprikor, tunna klyftor
  • 560 g wokmix med svamp (på burk)
  • 2 tsk rapsolja
  • 4 msk sweet chilisås

Gör så här

  1. Skär ett par snitt i varje kycklingben. Blanda marinaden i en ugnsform så stor att kycklingbenen ryms, vänd ner dem och låt dra ca 1 timme i rumstemperatur.
  2. Sätt in formen i mitten av ugnen och stek tills kycklingen är genomstekt, ca 30 minuter. Ös köttet ett par gånger under stekningen.
  3. Servera med ris, wokade grönsaker och sås.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Klassisk paella

(11)

Pelles pennepasta med bacon

(18)

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

(7)

Citron- och saffranskyckling

(7)

Kycklingspett med hummus

(7)

Saffranskyckling med aprikoser och äpplen

(1)

Garam masala kyckling

(35)

Hel bbq-kyckling med fänkål och citron

(15)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 8 kycklingben
  • Marinad:
  • 0.5 dl japansk soja
  • 0.5 dl lime, pressad
  • 2 tsk riven färsk ingefära
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 tsk sesamolja
  • 1 tsk salt
  • Tillbehör:
  • 4 portioner kokt jasminris
  • 2 paprikor, tunna klyftor
  • 560 g wokmix med svamp (på burk)
  • 2 tsk rapsolja
  • 4 msk sweet chilisås

Marinerade thailändska kycklingben

Betyg (1-5):
2 (3 betyg)

Marinerad kyckling med smak av lime och ingefära. Servera med ris och wokmix.

Tillagningstid: 35 minuter + tid för marinering
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär ett par snitt i varje kycklingben. Blanda marinaden i en ugnsform så stor att kycklingbenen ryms, vänd ner dem och låt dra ca 1 timme i rumstemperatur.
  2. Sätt in formen i mitten av ugnen och stek tills kycklingen är genomstekt, ca 30 minuter. Ös köttet ett par gånger under stekningen.
  3. Servera med ris, wokade grönsaker och sås.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Klassisk paella

(11)

Pelles pennepasta med bacon

(18)

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

(7)

Citron- och saffranskyckling

(7)

Kycklingspett med hummus

(7)

Saffranskyckling med aprikoser och äpplen

(1)

Garam masala kyckling

(35)

Hel bbq-kyckling med fänkål och citron

(15)