Mannerströms gubbröra

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.51 (207 betyg)

Gubbröra är alltid rätt! Egentligen vill jag alltid ha en skål till hands i kylen.

Tillagningstid: 15 min
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 matjessillfiléer
  • 1 rödlök
  • 2 hårdkokta ägg
  • 1 msk kapris
  • 0.5 dl hackad dill
  • 0.5 dl hackad gräslök
  • 1 dl majonnäs
  • 2 msk crème fraiche
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Skär sillfiléerna i fina tärningar. Skala och finhacka lök och ägg.
  2. Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och peppar.
  3. Servera med knäckebröd som förrätt, på buffébordet eller som vickning.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Stig Strandberg

2020-12-09

Leif: Du är kungen av svensk husmanskost! Denna är en riktigt god rätt att avnjutas i sällskap med en kall bier och en lika kall snaps!

Anita

2020-10-26

Jättegod röra

Maths

2020-06-18

En mycket god röra

R Ingvar

2020-05-22

Mannerström han kan.

Bobbo Wiking

2019-08-23

mycket gott recept, min favorit bland gubbröror

Yvette

2019-06-21

Supergod, inte så rinnig som andra recept.

Gunilla

2019-04-20

Bästa receptet på gubbröra

Liknande recept

Spara recept

Våfflor med sidfläsk och löjrom

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Soltorkad tomatdipp

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Smördegspaj med karamelliserad lök

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Ägghalva med brynt smör

Betyg
Betyg
(53)
Spara recept

Örtiga oststänger

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Ägghalvor med kaviar

Betyg
Betyg
(53)
Spara recept

Yoghurtsås med mynta

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Entrévåfflor

Betyg
Betyg
(11)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 3 matjessillfiléer
  • 1 rödlök
  • 2 hårdkokta ägg
  • 1 msk kapris
  • 0.5 dl hackad dill
  • 0.5 dl hackad gräslök
  • 1 dl majonnäs
  • 2 msk crème fraiche
  • salt och peppar

Mannerströms gubbröra

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.51 (207 betyg)

Gubbröra är alltid rätt! Egentligen vill jag alltid ha en skål till hands i kylen.

Tillagningstid: 15 min
8 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär sillfiléerna i fina tärningar. Skala och finhacka lök och ägg.
  2. Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och peppar.
  3. Servera med knäckebröd som förrätt, på buffébordet eller som vickning.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Stig Strandberg

2020-12-09

Leif: Du är kungen av svensk husmanskost! Denna är en riktigt god rätt att avnjutas i sällskap med en kall bier och en lika kall snaps!

Anita

2020-10-26

Jättegod röra

Maths

2020-06-18

En mycket god röra

R Ingvar

2020-05-22

Mannerström han kan.

Bobbo Wiking

2019-08-23

mycket gott recept, min favorit bland gubbröror

Yvette

2019-06-21

Supergod, inte så rinnig som andra recept.

Gunilla

2019-04-20

Bästa receptet på gubbröra

Liknande recept

Spara recept

Våfflor med sidfläsk och löjrom

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Soltorkad tomatdipp

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Smördegspaj med karamelliserad lök

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Ägghalva med brynt smör

Betyg
Betyg
(53)
Spara recept

Örtiga oststänger

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Ägghalvor med kaviar

Betyg
Betyg
(53)
Spara recept

Yoghurtsås med mynta

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Entrévåfflor

Betyg
Betyg
(11)