Majonnäs

Betyg (1-5):
3.71 (7 betyg)

Majonnäs går snabbt att göra själv och håller sig i kylen i upp till 3 veckor.

Tillagningstid: 10 minuter
4 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 6 st
  • 2 ägg, endast gulan
  • 3 tsk dijonsenap
  • 1 krm vitpeppar
  • 0.5 msk vitvinsvinäger, eller dubbla mängden pressad citronsaft
  • 2 dl olivolja
  • 2 dl rapsolja

Gör så här

  1. Alla ingredienser bör ha samma temperatur. Rör äggulor med senap, salt och peppar. .
  2. Tillsätt vinäger eller citronjuice under omrörning.
  3. Blanda och tillsätt oljan under ständig omrörning, först droppvis tills blandningen börjar tjockna, sedan i en fin stråle.
  4. Majonnäsen kan förvaras i kylskåp cirka tre veckor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Plättar med limeyoghurt och morotssylt - Coop

(3)

Fyllda ägg med brynt smör, gräslök och tångkaviar - Coop

(2)

Äggcocotte - Coop

(7)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Renstekssnittar med ägg och pepparrot - Coop

(0)

Smörrebröd äggsallad, sparris och tångkaviar - Coop

(0)

Fisktaco med mangosalsa - Coop

(21)

Lotta Lundgren - Gubbröra med sardeller och kapris på kavring - Coop

(13)
6 st
  • Ingredienser 6 st
  • 2 ägg, endast gulan
  • 3 tsk dijonsenap
  • 1 krm vitpeppar
  • 0.5 msk vitvinsvinäger, eller dubbla mängden pressad citronsaft
  • 2 dl olivolja
  • 2 dl rapsolja

Majonnäs

Betyg (1-5):
3.71 (7 betyg)

Majonnäs går snabbt att göra själv och håller sig i kylen i upp till 3 veckor.

Tillagningstid: 10 minuter
4 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Alla ingredienser bör ha samma temperatur. Rör äggulor med senap, salt och peppar. .
  2. Tillsätt vinäger eller citronjuice under omrörning.
  3. Blanda och tillsätt oljan under ständig omrörning, först droppvis tills blandningen börjar tjockna, sedan i en fin stråle.
  4. Majonnäsen kan förvaras i kylskåp cirka tre veckor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Plättar med limeyoghurt och morotssylt - Coop

(3)

Fyllda ägg med brynt smör, gräslök och tångkaviar - Coop

(2)

Äggcocotte - Coop

(7)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Renstekssnittar med ägg och pepparrot - Coop

(0)

Smörrebröd äggsallad, sparris och tångkaviar - Coop

(0)

Fisktaco med mangosalsa - Coop

(21)

Lotta Lundgren - Gubbröra med sardeller och kapris på kavring - Coop

(13)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies